Roma i dalje može do titule

Izvor: B92, 10.Mar.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Roma i dalje može do titule"

Fudbaler Rome Alesio Romanjoli i dalje veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu, uprkos poslednjem porazu od Napolija.

Rimljani su u 27. kolu Serije A poraženi od ekipe iz Napulja rezultatom 1:0 i za prvoplasiranim Juventusom zaostaju čak 14 bodova.

"Ja i dalje verujem da mi to možemo, još nije gotovo... Poraz od Napolija je bio težak, ali mi sada moramo da razmišljamo o narednom meču protiv Udinezea", rekao je Romanjoli.

Roma je imala sjajan start sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa deset uzastopnih pobeda, međutim posle toga je usledio pad u igri, što je iskoristio Juventus i preuzeo čelnu poziciju.

"Šta je pošlo naopako protiv Napolija? Nismo uspeli da postignemo gol, a oni su pogodili mrežu iz prve izglednije prilike...", objasnio je Romanjoli.

Levonogi defanzivac rođen 1995. godine odigrao je svega četiri utakmice u ovoj sezoni za Romu, ali ima poverenje trenera Rudija Garsije, koji je naveo da će mladi Italijan dobijati više šansi u finišu prvenstva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Romanjoli: Trka za Skudeto još nije gotova

Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2014

DefanzivacRome Alesio Romanjoli rekao je da i dalje veruje da njegova ekipa može da osvoji titulu,uprkos poslednjem porazu od Napolija.- Ja i dalje verujem da mi to možemo, još nije gotovo.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.