Roma i Inter oslabljeni, De Rosiju i Žuanu po tri meča kazne zbog udaranja protivnika

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma i Inter oslabljeni, De Rosiju i Žuanu po tri meča kazne zbog udaranja protivnika

Fudbaleri Rome i Intera, Danijele de Rosi i Žuan, kažnjeni su sa po tri utakmice suspenzije zbog udaranja protivničkih igrača.

Nijedan od njih dvojice nije sankcionisan zbog nesportskog ponašanja na prvenstvenom meču u subotu u Rimu (0:0), ali ih je disciplinski sudija Serije A kaznio na osnovu televizijskog snimka.

De Rosi je pesnicom u lice zakačio napadača Intera Maura Ikardija u prvom poluvremenu, dok je defanzivac nero-azura udario Alesija Romanjolija u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meča.

Nakon ove kazne De Rosi je ispao iz sastava nacionalne reprezentacije Italije za prijateljsku utakmicu protiv Španije u sredu.

Tri utakmice suspenzije takođe je zaradio i napadač Sasuola, Domeniko Berardi, koji je dobio crveni karton u porazu svog kluba od Parme u nedelju (1:0).

Berardija će incident koštati nastupa za mladu reprezentaciju Italije na meču protiv Severne Irske u sredu, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Talentovani 19-godišnji napadač u centar pažnje dospeo je kada je postigao sva četiri gola za Sasuolo u iznenađujućoj pobedi protiv Milana ove sezone (4:3).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roma i Inter oslabljeni, De Rosiju i Žuanu po tri meča kazne zbog udaranja protivnika

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Fudbaleri Rome i Intera, Danijele de Rosi i Žuan, kažnjeni su sa po tri utakmice suspenzije zbog udaranja protivničkih igrača.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.