Roma hoće Kanarinca!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 17:13

Roma hoće "Kanarinca"!

Sve je jasnije da će ekipa sa začelja Premijer lige biti ozbiljno očerupana ovog leta.

Norič je na ivici ambisa, na korak su od ekspresnog povratka u niži rang, pa bi ovog leta osim statusa Premijerligaša mogli da izgube i nekoliko prvotimaca.

Pojedinci su se odlično pokazali, a jedan od onih koji je skrenuo najveću pažnju je svakako mladi štopet Ben Godfri.

Pisalo se ranije i o interesovanju Totenhema za njegove usluge, još par timova iz Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige je pokazalo interesovanje, a pisalo se čak da ga prati i Milan.

Sada se još jedan klub iz Serije A uključio u trku za njegov potpis, u pitanju je Roma.

Rimljani su minulog leta doveli Krisa Smolinga na pozajmicu iz Mančester junajteda i ispostavilo se da su napravili sjajan posao.

Pitanje je da li će uspeti da ga zadrže, pa su zato nastavili da tragaju za pristupačnim štoperima sa Ostrva.

Tako je Ben Godfri završio na listi želja "Vučice", procenjuje se da bi Norič, iako traže 50 miliona evra, mogao da ga proda za 28 miliona evra, ako ispadne u niži rang, što je veoma izvesno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, "Đavo" ostaje u Rimu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 17:12

Dogovor postignut...Kako prenosi novinar Alfredo Pedulja, Roma je konačno postigla dogovor sa Mančester junajtedom oko Krisa Smolinga...Defanzivac je minulog leta stigao u klub na pozajmicu, oduševio je u Seriji A, Roma od januara pokušava da postigne dogovor sa Junajtedom, ali nisu imali sreće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.