Roma - Trener u utorak, navijači se ne pitaju...

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma - Trener u utorak, navijači se ne pitaju...

Tri su kandidata, navijači su protiv čoveka koji će najverovatnije preuzeti "Vučicu", ali Palota se neće puno obazirati...

Roma će do utorka imenovati novog trenera.

Posle sastanka čelnika odlučeno je navodno da se obavi još jedan krug razgovora i preseče.

Prvi kandidat na kome insistira novi direktor Petraki je Siniša Mihajlović. Problem su, kako smo pisali navijači, ali i predsednik Palota je u ratu sa pristalicama zbog odlaska De Rosija i njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće baš mnogo igrati mišljenje južne tribine "Olimpika".

Drugo ime je Paulo Fonseka koji je napustio Šahtjor, on je navodno čekao ponudu iz Engleske, ali u ovom trenutku nije izgledno da završi u PL.

I na kraju, Roberto De Zerbi kao pripadnik nove generacije trenera, iza sebe ima dobar posao u Sasuolu, neguje ofanzivnu igru, tipuje se da bi se mentalitetom uklopio u podmlađeni tim koji će ostati bez Džeka, verovatno Kolarova, Manolasa, Olsena, možda i N'Zonzija...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.