Rolan Garos bez Lejtona Hjuita

Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rolan Garos bez Lejtona Hjuita



Učešće australijskog tenisera Lejtona Hjuita na Rolan Garosu pod velikim je znakom pitanja pošto je u ponedeljak slomio dva rebra. Svetski teniser "broj dva" još se nije oporavio od operacije stopala, a pad u svojoj kući u Sidneju završio je sa dva polomljena rebra.

"To je nesrećan slučaj. Mi se još uvek trudimo da on bude spreman za Rolan Garos", rekao je Hjuitov trener Rodžer Rašid.

Može se dogoditi da Australija ostane bez predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Otvorenom prvenstvu Francuske, koje počinje krajem maja. Najbolje rangirana Australijanka Ališa Molik već je odustala zbog povrede, a bivši finalista Vimbldona Mark Filipusis nije dobio "vajld kartu". Hjuit (24) nije igrao od kada je povredio stopalo u martu, u finalu Indijan Velsa i već je propustio turnire u Rimu, Monte Karlu, Majamiju i Hamburgu. Kada je planirao povratak na teren dogodila mu se još jedna nesreća - prelom dva rebra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.