Rokenrol uživo: Vole klub i slušaju dobru muziku!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokenrol uživo: Vole klub i slušaju dobru muziku!

A, i dobro pevaju... Pogledajte kako navijači Madervela prave atmosferu na utakmicama, iako se njihov klub konstantno bori za opstanak.

Foto: YouTube

Osnovani su pre 129 godina, a šampioni su bili jednom, u sezoni 1931/32.

Dva puta osvojili su FA kup, 1952. i 1991. godine.

Prošle sezone u prilično slaboj škotskoj Premijer ligi izborili su opstanak tek posle napetog i tučom završenog baraža sa slavnim Rendžersom, kojem su povratak u elitu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << usporili pobedama od 1:3 i 3:0.

Međutim, ni ove sezone ne ide im dobro i verovatno će se opet boriti za opstanak. Pretposlednji su na tabeli sa 14 bodova, imaju skor 4-2-9 i jednu pobedu u poslednjih šest kola. Iza njih je samo Dandi junajted sa osam bodova.

Ali... Da li zbog toga što u imenu imaju reč "dobro", navijači ovog drevnog škotskog kluba ne brinu previše ni kada se gubi. Zapravo, sjajno se zabavljaju. I, nevezano za formu i rezultate ekipe, pevaju iz sveg glasa i kod kuće i na strani. A, moramo ih pohvaliti i za muzički ukus.

Poslušajte kultni hit iz 1961. godine, "Twist and shout" grupe "The Beatles", ali u izvedbi navijača Madervela.

Izvor: YouTube

Ništa manje spektakularno ne zvuče fanovi Seltika, koji su izabrali svoj hit za "live" izvođenje: "I just can't get enough" grupe "Depeche Mode".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.