Rojsu se pomračilo na pitanje novinara - Nerviraš me sa ovakvim sra***!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rojsu se pomračilo na pitanje novinara - "Nerviraš me sa ovakvim sra***!"

Nemački novinar naišao u nezgodan čas.

Borusija Dortmund je ispustila pobedu protiv Ajntrahta u Frankfurtu, tim koji predvodi Marko Rojs sa kapitenskom trakom je čak dva puta imao vođstvo, ali na kraju se vraćaju kući sa jednim bodom. Igrač "milionera" je posle meča ostao da bi dao izjavu novinaru Skaj Sporta, ali mu se nisu svidela pitanja.

Novinar nemačke kuće je upitao da li je ovo prosipanje prednosti u zadnjim minutima stvar mentaliteta, što Rojsu nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najbolje leglo.

"Nerviraš me sa tim tvojim mentalnim sra***, svako kolo to pitaš. Nismo primili gol zbog niskog morala, primili smo gol zbog greške u defanzivi", odgovorio je nemački reprezentativac.

Borusija je propustila da preskoči Bajern u ovom kolu, tako da su "milioneri" sada na deobi trećeg mesta sa Šalkeom, Frajbugom, Leverkuzenim i Menhegladbahom, sve ekipe imaju po deset bodova.

„Boah, das geht mir so auf die Eier mit euch, mit eurer Mentalitätsscheiße...“ #Reus #BVB #Dortmund #Neologismus #Mentalitätsscheiße pic.twitter.com/GyYtyKXzfe

— Eifelralf (@Eifelralf) September 22, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.