Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 09:55

Roj Kin: Totenhemu je u DNK da vas stalno razočarava

„Bez Kejna oni su prosečan tim“, tvrdi Irac

Četiri kola pre kraja sezone Totenhem je na tabeli na poziciji sa koje se ne ide u Evropu. Od borbe za Ligu šampiona se davno oprostio, a izmiče mu i mesto u Ligi Evrope.

Tim Žozea Murinja ne igra dobro, muči se, od tri poslednje utakmice dobio je jednu, a potpuno razočaranje je remi sa Bornmutom u minulom kolu (0:0), timom koji se bori za opstanak i imao je seriju poraza pre duela sa Pevcima.

Legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << irski fudbaler Roj Kin, nekadašnji vezista Mančester junajted, otrovnom žaokom je ubo Totenhem i njegove navijače u analizi poslednjeg kola Premijer lige. Kin je otvoreno poručio da su Pevci – gubitnički klub.

Totehem je bio očajan protiv Bornmuta, njegov rival je pokazao više želje na terenu. Isto tako, Pevci su išli u goste Šefildu i takođe se uopšte nisu borili. Ali, to je u DNK Totenhema, oni vas stalno razočaravaju. Tabela ne laže, deveti su, tačno tamo gde i zaslužuju da budu“, rekao je Kin.

Prgavi Irac, koji nikom ni u rečima ni na delu ne ostaje dužan, izdvojio je Harija Kejna kao jedinu pravu zvezdu u timu Totenhema.

Kada izvadite Kejna iz tima, Totenhem je u velikim problemima, to je prosečna ekipa. A, još sada izgleda kao da su mu igrači već otišli na odmor. Murinjo ima velike brige, njegova ekipa izgleda šokantno. Jedina uteha za sve je da gore biti ne može“, podvukao je Roj Kin.

Pevci u nedelju u velikom londonskom derbiju dočekuju Arsenal.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.