Rogan: Borba još uvek nije gotova

Izvor: B92, 08.Maj.2021, 23:48

Rogan: Borba još uvek nije gotova

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je da je ponosan na pobedu svojih momaka protiv Napretka, ali da borba još nije gotova.

Voždovac je na svom terenu pobedio Napredak sa 4:2, u 36. kolu Superlige Srbije.

"Čestitam svojim momcima na pobedi. Prvo poluvreme smo odigrali na visokom nivou. U drugom delu smo primili dva gola iz prekida, što ostavlja gorak ukus. Cilj je bio uzeti tri boda što smo i uradili, ali sada je Napredak bolji u međusobnom skoru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ostaju nam još dve utakmice, šest bodova je u opticaju", rekao je Rogan, a preneo klupski sajt.

Rogan je izrazio uverenje da Voždovac može da osvoji šest bodova u sledeća dva meča, i pored toga što će jedan od preostala dva rivala biti Partizan.

"Ne pretimo Partizanu, ali moji momci su puni samopouzdanja i pozitivne energije, igraju sjajno i očekujem da će pružiti svoj maksimum kako bi osvojili što više bodova i izborili opstanak. Na krilima ove pobede igramo još ta dva finala, i verujem da ćemo i sledeće sezone igrati Super ligu, jer klub kakav je Voždovac to zaslužuje", izjavio je Rogan.

Voždovac je deseti na tabeli sa 47 bodova, tri boda iznad zone ispadanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.