Rodžers dovodi svog miljenika sa Enfilda?

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 16:40

Rodžers dovodi svog miljenika sa "Enfilda"?

Deluje da "redsi" neće stajati na putu transfera.

Sezona u Engleskoj bi uskoro trebala da se nastavi, Liverpul je od istorijske titule udaljen svega dve pobede. Kraj ove turbulentne sezone će izvesno biti i kraj boravka Adama Lalane na "Enfildu".

Engleski ofanzivac je došao kao veliko pojačanje iz Sautemptona 2014. godine, ali je njegova uloga u timu postepeno gubila na značaju.

Ugovor nekadašnjeg kapitena "sveca" ističe krajem juna, "redsi" imaju opciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << produžetka na još jednu godinu, ali za sada nema naznaka tome. Za Lalanu je pokazao interesovanje Brendan Rodžers.

Trener Lestera je vodio "redse" i doveo Lalanu te 2014. godine, ali je Irac napustio klub sezonu posle. Ofanzivac bi tako mogao još jednom da sarađuje sa Rodžersom u PL, engleski mediji dodaju još interesovanje Kristal Palasa, Arsenala, Evertona i Vest Hema.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.