Rodžers: Suarez je spreman za povratak

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Suarez je spreman za povratak

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da je urugvajski fudbaler Luis Suarez spreman za povratak na teren.

Kobni duel: Ivanović i Suarez  

Suarez će u sredu protiv Mančester junajteda u Liga kupu odigrati prvu utakmicu posle suspenzije od 10 meseci zbog ujedanja fudbalera Čelzija Branislava Ivanovića u aprilu.

"Bilo mu je zaista teško što ne igra. Bilo je fantastično kako je on pripremao sebe u poslednjih nekoliko nedelja. Kada se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vrati na teren ponovo će pokazivati ono što je pokazivao ranije", rekao je Rodžers za britanske medije.

 

On je dodao da će u narednih 24 sata odlučiti i da li će Suarez početi meč na Old Trafordu. Na pitanje novinara da li je Suarez naučio lekciju, Rodžers je kroz osmeh odgovorio: "Videćemo".

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rodžers: Suarez je spreman za povratak

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2013

Trener Liverpula Brendon Rodžers rekao je danas da je urugvajski fudbaler Luis Suarez spreman za povratak na teren.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.