Rodžers: Suares ostaje u Liverpulu

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Jul.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Suares ostaje u Liverpulu

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da će napadač Luis Suares ostati u klubu sa Enfilda, iako ima ponude nekoliko klubova iz Engleske i inostranstva.
(FOTO: AP)
Bilo je mnogo spekulacija oko Luisovog odlaska u neki drugi klub. On je igrač Liverpula i moralo bi nešto baš drastično da se promeni da bi on promenio klub – kazao je Rodžers engleskim medijima.
Uprava Liverpula nedavno je odbila ponudu Arsenala za Suaresa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vrednu 30 miliona funti. Pored londonskih „tobdžija” za urugvajskog internacionalca interesuju se još Čelsi i Real Madrid.
Potpuno je nebitno o kom igraču se radi, niko nije veći i važniji od Liverpula. Suarez je veoma važan za našu ekipu i radujem se što ću sa njim moći da radim i u sezoni koja je pred nama – dodao je Rodžers.
Prošle sezone Suares je u dresu Liverpula odigrao 44 utakmice i postigao 30 golova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rodžers: Suarez ostaje u Liverpulu

Izvor: Dzungla.org, 18.Jul.2013

Menadžer fudbalera Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da će napadač Luis Suarez ostati u klubu sa „Enfilda“, iako ima ponude nekoliko klubova iz Engleske i inostranstva. – Bilo je mnogo spekulacija oko Luisovog odlaska u neki drugi klub. On je igrač Liverpula i moralo bi nešto...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.