Rodžers: Murinjo mogao u Liverpul

Izvor: B92, 27.Apr.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Murinjo mogao u Liverpul

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je njegov nekadašnji šef Žoze Murinjo imao priliku da preuzme "Crvene" pre deset godina.

On je dodao da je Portugalac savršeno svestan veličine tog kluba, iako se u njegovom obraćanju medijima često stiče suprotan utisak.

Rodžers je od 2004. do 2007. radio u stručnom štabu Čelsija pod Murinjom i smatra da je jako malo nedostajalo da Liverpulovo kormilo nakon odlaska Žerara Ulijea preuzme upravo on.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Kada sam došao u klub 2012. Žoze me je zvao i rekao da je raditi na Enfildu velika stvar. Priznao mi je da je i sm bio na korak od dolaska ovde, ali okolnosti nisu bile odgovarajuće i sudbina ga je odvela drugde. Šta god se pričalo o njemu, Murinjo zna kakvu veličinu predstavlja Liverpul i siguran sam da ima veliko poštovanje prema našoj ekipi", izjavio je Rodžers.

Njegov tim će se u okršaju sa Čelsijem u nedelju boriti da učvrsti prvo mesto i odlepi se od Mančester Sitija, koji za "Crvenima" zaostaje šest bodova uz utakmicu manje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.