Rodik osvojio Kvins po 4.put

Izvor: B92, 17.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodik osvojio "Kvins" po 4.put



Američki teniser Endi Rodik osvojio je turnir "Stela Artoa", pošto je u Londonu u finalu takmičenja savladao Francuza Nikolasa Maija sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6 i 7:6 u najdužem finalu u istoriji turnira.

Francuski teniser, koji je trenutno na 106. mestu ATP rang liste, u drugom setu imao je i meč loptu, ali je Rodik, peti igrač sveta, uspeo da preokrene rezultat i turnir u Londonu osvoji i četvrti put u poslednjih pet godina.

Turnir "Stela Artoa" igrao se za nagradni fond od 580.250 evra.

Rodik je ovom pobedom ušao u malo i odabrano društvo tenisera koji su po 4 puta dolazili do pehara na "Kvinsu". Pre njega to je prošlo za rukom aamo Mekinrou, Bekeru i Hjuitu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.