Rodić: Vreme je za duplu krunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2020, 17:49

Rodić: Vreme je za duplu krunu

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić izjavio je danas da je vreme da crveno-beli osvoje duplu krunu, odnosno i Kup Srbije, pošto su u petak osvojili titulu šampiona.

"Dominirali smo i ove sezone i sasvim zasluženo stigli do het-trika titula, tek trećeg u istoriji kluba, što svakako nešto lepo govori o našoj generaciji. Nije lako opstati i ostati na vrhu, mnogo rada, utakmica, napora je iz nas, ali se sav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << taj trud isplatio", rekao je Rodić za klupski sajt.

On je istakao da bi sezona bila potpuna kada bi Zvezda osvojila i Kup.

"Sezona bi bila potpuna samo ako osvojimo i Kup. Verujem da je vreme za duplu krunu, koju svi zvezdaši dugo već čekaju. Imamo tri stepenice do cilja, prva je Inđija i potrudićemo se da meč u utorak završimo u našu korist", rekao je Rodić.

Meč četvrtfinala Kupa Srbije sa Inđijom na programu je u utorak od 17 sati.

"Teren u Inđiji je prilično oštećen, videli smo to i na njihovom meču sa Spartakom. Međutim, znamo šta nas čeka, ako želimo trofej, a to jeste naša ambicija, moramo da budemo spremni na sve. Bila bi sjajna stvar da posle više od deceniju na sve ove uspehe koje smo ostvarili budemo upamćeni kao generacija koja je osvojila i duplu krunu. Veliki je to motiv za nas, imamo karakter pobednika i učinićemo sve da 24. juna podignemo i pehar pobednika Kupa Srbije", zaključio je Rodić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda krenula da pravi tim za Ligu šampiona: Stižu Tedić i Spiridonović

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020

Prvi na listi je mladi napadač Slobadan Tedić (20), fudbaler Mančester sitija, trenutno na pozajmici u Čukaričkom. Austrijski fudbaler srpskog porekla Srđan Spiridonović (26) još bliži je dogovoru sa crveno-belima PRVA pojačanja Crvene zvezde za narednu sezonu očekuju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.