Rodić: Srbi i Rusi su bratski narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 21:15

Rodić: Srbi i Rusi su bratski narod

Prisetio se dana provedenih u najvećoj državi na svetu.
Iako je pred nama reprezentativna pauza, navijači Crvene zvezde moći da gledaju svoje ljubimce, pošto je za subotu zakazana prijateljska utakmica sa Zenitom.
 - Rado se sećam igračkih dana koje sam proveo Rusiji, uživao sam nastupajući u njihovoj Premijer ligi. Igrao sam i za Zenit, klub koji je sjajno organizovan i koji ima izgrađeno ime i istoriju. Drago mi je što Crvena zvezda i moj nekadašnji klub neguju prijateljske odnose, koji su svojstveni takođe i srpskom i ruskom narodu.
Iskusni levi bek je u razgovoru za klupski sajt rekao da se sa najlepšim emocijama priseća vremena provedenog u Sankt Peterburgu.
– Zenit je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.