Robinjo uplašio sponzore, otkaz posle SEDAM dana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2020, 23:46

Robinjo uplašio sponzore, otkaz posle SEDAM dana! (foto)

Brazilac tvrdi da je nevin.

Bivši igrač Real Madrida, Mančester Sitija i Milana se desetog oktobra vratio kući.

Santos je oberučke dočekao svog legendardnog igrača, ali je povratak potrajao tek nedelju dana. Razlog - silovanje!

Brazilac je osuđen na devet godina zatvora 2017. godine od strane italijanskog suda. Robinjo je optužen kako je 2013. godine učestvovao u grupnom silovanju žene albanskog porekla. Zbog ovoga po ozvaničenju povratka Robinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub je izgubio saradnju sa Orthopride firmom 'iz poštovanja prema mušterijama ženskog pola'.

Klub se danas i oglasio saopštenjem gde se potvrđuje raskid ugovora sa Robinjom kako bi se Brazilac koncentrisao na svoj slučaj.

  -

NOTA À IMPRENSA

O Santos Futebol Clube e o atleta Robinho informam que, em comum acordo, resolveram suspender a validade do contrato firmado no último dia 10 de outubro para que o jogador possa se concentrar exclusivamente na sua defesa no processo que corre na Itália.

— Santos Futebol Clube (@SantosFC) October 16, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.