Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2020, 15:51

Robinjo pristao da u voljenom klubu igra za 10 dolara mesečno

Lep potez brazilskog veterana...

Neko za milione, neko iz ljubavi. I tako celu karijeru, tako ceo život. Neko iz ljubavi, onda za novce, pa opet iz ljubavi, jer tamo gde je igrao iz ljubavi bilo mu je najlepše. I tamo je bio najbolji. Ta druga kombinacija je Robinjova.

Slavni Brazilac koji se proslavio (ali nikad onako kako mu je predviđano) noseći dres Real Madrida, Mančester Sitija i Milana igraće ponovo za svoj voljeni Santos. Njemu je već 36, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << istekao mu je ugovor sa turskim Bašakšehirom i izrazio je želju da se vrati kući, međutim crno-beli su u velikim finansijskim problemima i ne mogu da zadovolje Robinjove apetite. Ali posle sastanka sa agentima brazilskog veterana prvi čovek kluba Orlando Rolo dobio je infromaciju da bivši reprezentativac pristaje da igra za simboličnu sumu novca - 10 dolara mesečno?!

Robinjo na taj način želi da pomogne Santosu, piše Globo, s tim da bi klub trebalo da mu izađe u susret tako što će mu ponuditi dvogodišnji ugovor. Jedna od klauzula glasila bi da u drugoj godini visina plate može da bude promenjena, u zavisnosti o finansijske stabilnosti kluba.

Čuvši za Robinjovu želju Rolo je po hitnom postupku za danas zakazao praktično završne razgovore, jer postoji osnovana opasnost da FIFA zabrani dovođenje igrača Santosu. Otuda žurba.

Podsetimo, Robinjo je u mlađim selekcijama Santosa igrao od 1996. do 2002. godine. U prvom timu proveo je tri sezone, posle čega se preselio u Real u poslu vrednom 24.000.000 evra.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.