Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2020, 19:52

Robijevo čudo: Sa dva igrača manje do spasonosnog boda u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Kajzeri stigao do velikog boda, uzimajući u obzir da je Rize izgubio

Za vikend je Robert Prosinečki doživeo potop u sudijskoj nadoknadi, primio dva gola protiv Rizea i značajno se udalji od konačnog cilja – opstanka u ligi. Međutim, sve što je tada fudbalska sudbina oduzela legendarnom asu, sada mu je u dobroj meri vratila. Kajzeri je bio praktično u izgubljenoj situaciji, gubio sa dva igrača manje, ali je pogotkom Ukrajinca Artema Kraveca stigao do velikog boda u sudaru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Gacijantepom – 1:1.

Kažemo do veliko boda, imajući u obzir činjenicu da je Rize lako pao u sudaru sa Kasimpašom. Dva kola pre kraja Kajteri se izjednačio sa Rizeom na mesto koje obezbeđuje opstanak u eliti.

Gledajući dešavanja u Kajzeriju Robijev tim nema za čime da žali. Rasterećeni Gacijantep je odigrao vrlo dobro. Mogao je pre finiša da obezbedi trijumf i stavi Prosinečkog u ozbiljno iskušenje. U nadoknadi prvog poluvremena gostima je poništen gol preko Demira. I to posle konsultacija sa VAR-om. Čini se da nije bilo elementata za tako nešto.

Ipak, Robijevom timu nije bilo spasa u 62. minutu. Tada je Maksim dobio loptu na roglju šesnesterca, lepo prebacio loptu na levu nogu i onda odapeo dijagonalu koja je završila u samom uglu.

Napadao je Kajzeri, ali je bio suviše nervozan. Manifestovao je to potez Mensaha koji se u jednom trenutku zaleteo u rivala i dobio crveni karton. I pored toga Kajzeri je nastavio da napada. Pokušavao na sve načine da dođe do gola, rizikovao i kada je imao dva igrača manje na terenu.

Igrao se drugi minut sudijske nadokande kada je gostujući golman Guvenc nepotrebno izleteo na jedan centaršut. Kravec je samo poturio glavu i pogodio nebranjenu mrežu.

TURSKA 1 - 32. KOLO

Subota

Gectepe - Genčerbirligi 1:3 (0:2)

/Octurk 89 - Sio 33, Stanču 45+3, Sesenjon 75pen/

Nedelja

Ankaragudžu - Galatasaraj 1:0 (0:0)

/Skarione 62pen/

Antalija - Alanja 1:0 (1:0)

/Jahović 22/

Fenerbahče - Sivas 1:2 (1:2)

/Turuč 27 - Kone 9pen, Kilinč 44/

Ponedeljak

Kasimpaša - Rize 2:0 (0:0)

/Hajradinović 53, Koč 78/

Kajzeri - Gacijantep 1:1 (0:0)

/Kravec 90+2 - Maksim 62/

20.00: (5,50) Denizli (3,80) Trabzon (1,65)

20.00: (4,10) Konja (3,40) Bašakšehir (1,95)

20.00: (3,35) Malatija (3,45) Bešiktaš (2,15)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.