Roberto, praštaj ponovo

Izvor: RTS, 10.Apr.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roberto, praštaj ponovo

Stvarno mi je žao zbog svega što se dogodilo i zbog razočaranja koje sam prouzrokovao klubu, a posebno Robertu Manćiniju koga veoma volim i poštujem, rekao je Mario Baloteli. Napadač Mančester Sitija, koji je na meču protiv Arsenala ponovo isključen, nada se da ga italijanski stručnjak ipak neće prodati na leto.

Posle svake gluposti Marija Balotelija sledi iskreno izvinjenje. Tako je bilo i posle crvenog kartona koji je zaradio na meču protiv Arsenala koji je Siti izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa 1:0.

"Stvarno mi je žao zbog svega što se dogodilo i zbog razočaranja koje sam prouzrokovao klubu, a posebno Robertu Manćiniju koga veoma volim i poštujem", rekao je Baloteli.

Do sada je trener Sitija Roberto Manćini imao strpljenja za Balotelijeve gluposti, ali čini se da je nestašni fudbaler probio sve granice i kod strpljivog trenera.

Balotelijev agent Mario Raiola rekao je da ne veruje da će Manćini zaista prodati Balotelija i najavio da će lično pričati sa trenerom Sitija o sudbini svog klijenta.

Ipak, za razliku od prethodnih situacija kada je Manćini stao uz Balotelija, ovoga puta situacija je ozbiljnija. Na mladog napadača besni su njegovi saigrači koji smatraju da je on remetilački faktor u timu i insistiraju da napusti klub što pre.

Baloteliju ne ide u prilog ni najava da ga, zbog divljačkog starta nad Songom, čekan žestoka kazna, što bi moglo da bude devet mečeva suspenzije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.