Roberte, ne prolazi to kod Mažića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roberte, ne prolazi to kod Mažića! (VIDEO)

Slovački levi bek probao da izvuče jedanaesterac, ali je odmah shvatio da njegov pad nije bio realan, pošto ga golman Gordon nije ni pipnuo. Da li je drugi žuti karton bio opravdan?

Samo detalji razdvojili su fudbalere Škotske i Slovačke posle uvodnih 45 minuta okršaja na glazgovskom Hampden Parku, gde se vodi ljuta borba za drugu poziciju na tabeli. Doduše, Škotska će do kraja utakmice biti u kadrovskoj prednosti na terenu, pošto su gosti već u 23. minutu ostali sa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igračem manje.

Šta se, zapravo, dogodilo? Vezista Slovačke Robert Mak našao se u izglednoj šansi da zatrese mrežu kada je krenuo u trk ka golu Bena Gordona. Ali, onda je izgubio kontrolu nad loptom, a kako je Gordon krenu u uklizavanje pao je i odmah ustao.

Na prvi pogled izgleda kao da je čekao kontakt sa škotskim golmanom kako bi pao i pokušao da izvuče penal, ali pošto se isti nije dogodio Mak je već krenuo da pada, a kada je shvatio da od udarca nema ništa, podigao se u nameri da nastavi igru. Doduše, bilo je to poslednje što je uradio. Jer, srpski arbitar Milorad Mažić je ovaj detalj procenio kao simulaciju, zbog čega je Maku udelio crveni karton, a prethodno je već imao opomenu.

Da li je drugi žuti karton opravdan?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.