Roben se vraća u januaru

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Okt.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben se vraća u januaru

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Kristijan Nerlinger rekao je da će se fudbaler Arjen Roben na teren vratiti sredinom januara, posle zimske pauze u prvenstvu Nemačke.
Nerlinger je rekao da se Robenov oporavak odvija po planu.
- Čvrsto smo uvereni da će Arjen putovati sa nama na pripreme u januaru i da će drugi deo prvenstva dočekati potpuno spreman.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roben se u januaru vraća na teren

Izvor: Blic, 08.Okt.2010

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Kristijan Nerlinger rekao je da će se fudbaler Arjen Roben na teren vratiti sredinom januara, posle zimske pauze u prvenstvu Nemačke...Roben pauzira zbog povrede tetive, povredio se pre početka Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, ali je ipak na tom turniru igrao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.