Roben: Moj povratak neće rešiti probleme Bajerna

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben: Moj povratak neće rešiti probleme Bajerna

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben naglasio je da njegov povratak na teren ne znači automatski i bolje dane za klub.

Roben smatra da je isuviše bio odsutan da bi preko noći pronašao pravu formu i nosio saigrače ka pobedama.

"Znam da ljudi očekuju da se Bajern odmah uključi u borbu za titulu čim ja budem fit, međutim, ne treba zaboraviti da nisam igrao šest meseci. Ne može sve ići kao po loju ako se Roben vratio. Ni sam ne znam koliko će mi biti potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vremena da pronađem svoj ritam", rekao je Roben.

On je dodao i da navijači Bajerna moraju istini pogledati u oči i respektovati rivale koji su trenutno bolje plasirani na tabeli, naročito Borusija.

"Daćemo sve od sebe da se vratimo u igru. Neće nam biti lako, ali u fudbalu je sve moguće", istakao je Holanđanin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Enan: "Još nisam potpuno spremna"

Izvor: B92, 29.Dec.2010

Žistin Enan vraća se takmičenju posle povrede lakta na Vimbldonu, ali kaže da će joj biti potrebno još vremena kako bi dostigla optimalnu fizičku spremu...Belgijska teniserka igraće na Hopman kupu, koji počinje drugog januara u Pertu. "Prošlo je šest meseci od povrede i ne mogu da kažem da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.