Rivers: Niko kao Kari

Izvor: MVP.rs, 19.Nov.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers: Niko kao Kari

Trener Klipersa pohvalno je pričao o superstaru Voriorsa.

Gledajući dosadašnji učinak u sezoni, Stefan Kari je najviše pokazao. Košarkaš Golden Stejta igra neverovatno i beleži fantastične učinke, a čini se da nema igrača koji može da ga zaustavi.

U noći između četvrtka i petka u NBA ligi će se igrati tri utakmice. Derbi je na programu u Los Anđelesu, gde Klipersi dočekuju Voriorse. To će biti još jedna prilika da Stef Kari pokaže svoje kvalitete >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << protiv jednog od kandidata za titulu, a trener Klipersa, Dok Rivers, ne pronalazi mane u igri plejmejkera Voriorsa.

"Iskreno, sumnjam da je u istoriji NBA lige postojao takav igrač kao što je Kari. Videli smo mnogo sjajnih šutera, mnogo igrača sa vrhunskom kontrolom lopte, ali nikoga kao Karija, nikoga ko ima sve", izjavio je Rivers.

I kada pogledate statistiku plejmejkera Voriorsa jednostavno se uverite da je trener Klipersa zaista u pravu. Superstar ekipe iz Oklenda u proseku postiže 33.7 poena, uz 5.9 asistencija i 4.7 skokova.

Meč između Los Anđeles Klipersa i Golden Stejta je na programu od četiri sata i trideset minuta posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.