Rivers: Miličić će pored Garneta ili propasti ili postati zvezda

Izvor: Blic, 26.Sep.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers: Miličić će pored Garneta ili propasti ili postati zvezda

Legendarni trener Boston Seltiksa Dok Rivers zadovoljan je što je u njegov tim stigao nekadašnji drugi pik NBA drafta 2003. godine, Darko Miličić.

Rivers je istakao da mu odgovara Darkova visina ali i da ne sme da razmišlja o očekivanjima drugih jer ga je to ranije maksimalno sputavalo.

Trener Kelta je dodao da će sa Miličićem narednih meseci najviše raditi jedan od najboljih igrača u istoriji lige Kevin Garnet.

"Svi znaju kako je raditi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Garnetom i koliko je zahtevan na treninzima. Kevin će Darka ili uništiti ili će od njega napraviti zvezdu. Njegovi metodi rada su često na granici fizičke izdržljivosti", rekao je Rivers prilikom posete golf turniru Shamrock classics.

Miličiću će Boston biti šesti NBA tim u karijeri za koji će nastupati.

Povezane vesti: Miličić potpisao za Boston, Garnet spreman da od njega napravi "stenu" Miličić pred vratima Bostona! Miličić ima pozive NBA trija i Olimpijakosa Miličić ostao bez kluba, Minesota ga otpustila za sedam miliona dolara Alen u Majamiju: Odbio veću platu u Bostonu da bi sa Hitom osvojio prsten

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.