Rivers: Darko, opusti se!

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivers: Darko, opusti se!

Trener Boston Seltiksa poručio je srpskom centru da bi samo trebalo da razmišlja o uklapanju u tim i svojoj novoj ulozi.

Darko Miličić bio je drugi "pik" na draftu 2003, ispred Karmela Entonija, Krisa Boša i Dvejna Vejda. Od početka karijere pratila su ga velika očekivanja, a kada ih nije ispunio, proglašen je igračkim promašajem.

Dok Rivers najavio je da će Miličić u Bostonu naići na potpuno drugačiji pristup.

"Njegova prva briga trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi da bude tim i kako najbolje da odigra ulogu koja mu je namenjena. Kod nas neće morati da se rve sa očekivanjima i kako da opravda status drugog 'pika'. Mislim da ga je to sputavalo gde god je igrao", rekao je novinarima trener Seltiksa.

Predsednik kluba Deni Ejndž podsetio je da je Darko mnogo puta nagovestio velike mogućnosti, ali da nije uspevao da pruža dobre partije u kontinuitetu.

U Bostonu ga čeka grupa veterana, koji neće prihvatiti ništa manje od maksimalnog zalaganja. Na čelu te grupe je Kevin Garnet, kojeg i u finišu karijere krase velika strast prema igri i želja za pobedama.

"Sa Kevinom nema sredine. Igranje sa njim te ili učini pravim, ili te slomi. Ko stvarno želi nešto da nauči, pored njega može samo da profitira", konstatovao je Rivers.

Ekipa Bostona u petak otvara svoj trening kamp, a u nedelju putuje na mini-turneju po Evropi, gde će se 5. oktobra u Istanbulu sastati sa Fenerbahčeom, a dva dana kasnije u Milanu sa Armanijem.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Rivers: Darko, tim je važan, ne ti

Izvor: B92, 26.Sep.2012

Dolazak Darka Milićića u Boston Seltikse trebalo bi da pojačao centarsku liniju "kelta", a trener Dok Rivers očekuje da srpski centar pomogne timu...Rivers je istakao da Miličić mora da shvati da tim mora biti na prvom mestu, a ne njegov lični učinak. On je dodao da mu je status 2. pika štetio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.