Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 08:38

River Plejt sa vezistom na golu i bez izmena savladao Santa Fe

U noći između srede i četvrtka grupna faza Kopa Libertadores donela je sedam mečeva, od kojih je ubedljivo najviše pažnje privukao onaj koji su odigrali River Plejt i Independijente Santa Fe.
Argentinska ekipa je savladala kolumbijsku sa 2:1, a to posebno postaje značajno kada znamo da je River imao više od 20 pozitivnih slučajeva na koronavirus u klubu.

Trener Marselo Galjardo je imao ukupno 11 fudbalera dostupnih za ovaj meč, bez golmana, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa je tako na gol morao Enco Perez. Nekadašnji fudbaler Benfike i Valensije je meč odigrao sa povredom kolena.
Dva brza gola postigao je River na startu meča, a precizni su bili Anhileri u trećem minutu, odnosno Alvarez u šestom.
Santa Fe je pokušavao da se vrati u duel, ali više od jednog gola, koji je bio delo Osorija u 73. minutu, nisu mogli. Ovaj tim je imao 22 šuta na gol, od čega je pet išlo u okvir gola.
Enco Perez je zaustavio četiri i time je zavredeo da bude proglašen igračem duela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za "Verovali ili ne": Vezista povređen branio kao pravi golman 90 minuta i postao heroj (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 20.Maj.2021

River Plejt je u Kupu Libertadores savladao sa 2:1 Independijente Santa Fea i to zahvaljujući golmanu, odnosno veznom igraču. Korona je napravila haos u argentinskom timu. Trener River Plejta imao je 20 igrača zaraženo koronom pred utakmicu protiv Santa Fea, a nije mogao da registruje nove fudbalere.   Zaražena...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.