River Plati Kup Oslobodilaca u zemlji konkistadora (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

River Plati Kup Oslobodilaca u zemlji konkistadora (VIDEO)

U revanšu finala Kupa Libertadores, koji je umesto na Monumentalu igran na Realovom stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, najljući rival Boka je pala na produžetke s 3:1.

Boka je povela u 44. minutu. Njen najistureniji napadač Benedeto je dobio pas u prostor, a kad se maestralno oslobodio igrača koji mu je išao u susret, izbio je oči u oči s protivničkim golmanom. Rutinski je poslao loptu pored njega.

River u drugom poluvremenu nije imao više šta da čeka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Krenuo je agilnije. Lopta je gotovo neprestano bila u njegovim nogama. Inicijativa se isplatila. Filigransku akciju je u gol pretočio napadač Prato koji je u mrežu smestio povratnu loptu na penal.

Strelci za dva tima su bili uspešni i u meču na Bomboneri (2:2). Tako se prvi put posle 55 godina desilo da dva igrača postignu pogotke i u prvoj utakmici i u revanšu. Te 1963. Peleov Santos je savladao Boku i na Marakani i kad je ona bila domaćin u uzvratnom meču.

Produžeci su krenuli tako što je Boka ostala s igračem manje. Barios je u 92. minutu dobio drugi žuti karton.

Riverova polovina stadiona proključala je u 109. minutu. Kolumbijac Kintero, koji je u igru ušao u 58. minutu, raspalio je s dvadesetak metara, a topovski udarac je okrznuo donji deo prečke i Bokina mreža se još jednom zaljuljala. Do kraja utakmice velikog rivala je dotukao Martinez pogotkom u 120. minutu.

WHAT A GOAL #River pic.twitter.com/5AnSPvnUUK— Petrit (Petrit2010) December 9, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

River Plata osvojila Kup Oslobodilaca u zemlji konkistadora (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018

U revanšu finala Kupa Libertadores, koji je umesto na Monumentalu igran na Realovom stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, najljući rival Boka je pala na produžetke s 3:1 (0:1, 1:1)...Así celebró #River CARPoficial | El DT Marcelo Gallardo alza la #Copa con su capitán | #Campeones #Libertadores2018...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.