Izvor: RTS, 31.Jan.2021, 12:00

Rivaldo: Barselona je trebala da pusti Mesija, kao što je Real Ronalda

Brazilac Rivaldo, legendarni fudbaler Barselone, izjavio je da je katalonski klub pogrešio što prošlog leta nije pustio Lionela Mesija da ode, kao što je Real učinio sa Ronaldom.
"To je bila greška. Mesi je trebalo da bude prodat dok je još pod ugovorom. To je uradio Real sa Kristijanom Ronaldom. Iskoristio je momenat i zaradio 100 miliona evra, a počeo novu priču", rekao je Rivaldo, prenosi Gol.

Rivaldo je za Barselonu igrao od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1997. do 2002. godine, a u tom periodu bio je osvajač Zlatne lopte 1999, dok je 2002. godine sa Brazilom osovjio titulu prvaka sveta.
Barselona je u velikoj finansijskoj krizi, dugovi su veći od milijardu evra, a katalonski klub još uvek nije izabrao novog predsednika.
"Jasno je da klub mora da prodaje, srećom ima igrače koji su na ceni: Grizman, Dembele, Kutinjo... Ovo je šansa za novi početak, koji neće biti lak, ali koji je neminovan", zaključuje Rivaldo.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.