Ritern! Uli Henes oštro po „nesrećnom“ Kosti: Nisi ti socijalni slučaj da ti damo veću platu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ritern! Uli Henes oštro po „nesrećnom“ Kosti: Nisi ti socijalni slučaj da ti damo veću platu

„Ne fuinkcioniše to tako u Bajernu“, precizan je predsednik nemačkog prvaka

Nema šale sa Bajernom. Pogotovo kad je na njegovom čelu Uli Henas. Povratnik na predsednilku funkciju oštro je kritikovao Daglasa Kostu, posle reči brazilaskog krilnog veziste da „nije srećan na Alijanc areni“.

Podsetimo, Kosta je u intervjuu Bildu minulog vikenda rekao da „nije zadovoljan statusom, jer oseća kako nema dovoljno minuta na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << “, kao i da postoje kontakti sa drugim klubovima (navodno, iz Premijer lige).

Samo nekoliko dana kasnije je rešio meč osmine finala Kupa Nemačke, pogotkom protiv Šalkea za 1:0, ali mu legendarni funkcioner nije zaboravio pređašnji ispad.

Bio je to očajnički pokušaj Koste da izbori veću platu. To tako ne funkcioniše kod nas. Može da pokuša još deset puta na ovaj način. Neće mu vredeti. Sigurno nije socijalni slučaj“, jasan će Uli Henes.

S druge strane, šef Bajernove struke, Karlo Ančeloti poziva na smirivanje strasti.

Nisam čitao pomenuti intervju, ali sam razgovarao sa Kostom licem u lice i stekao utisak da je zadovoljan ovde. Kad počne da se priča o tome da li je igrač srećan ili tužan u nekom klubu, onda i menadžeri pokušavaju da izvrše pritisak“, ocenio je iskusni italijanski trener.

Daglas Kosta je ove sezone odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima, dao je pet i namestio četiri gola, a ugovor sa gigantom iz Minhena važi mu do juna 2020.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.