Ritas i Makabi jure Mersera

Izvor: B92, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ritas i Makabi jure Mersera



Lijetuvos Ritas iz Viljnusa, potencijalni protivnik Crvene zvezde, FMP-a i Hemofarma u ovogodišnjem ULEB kupu želi da sastavi što jači tim, kako bi se ponovo vratio u Evroligu. Novi trener Šaron Druker vratio se iz Sjedinjenih Država gde je posmatrao utakmice letnjih liga NBA i već je obavio početne pregovore sa šuterom Indijane Pejsers Ronom Merserom. 30-godišnji bek nije igrao prošle sezone zbog povrede, ali s obzirom na partije koje je pružao tokom leta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biće izuzetno spreman za nova iskušenja.

U borbu za Merserom uključio se i vicešampion Evrolige Makabi Tel Aviv. Izraelski tim traži zamenu za Entonija Parkera koji je otišao u NBA. Prema nezvaničnim informacijama Merser bi bio idealan za tu poziciju, pa će na kraju verovatno finansijski detalji presuditi u kom klubu će nekadašnji student Kentaki univerziteta nastaviti karijeru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.