Ristić napustio Zvezdu: Žao mi je, nadam se da ću dobiti priliku

Izvor: B92, 24.Jul.2020, 19:48

Ristić napustio Zvezdu: Žao mi je, nadam se da ću dobiti priliku

Srpski košarkaš Dušan Ristić, svoju karijeru nastaviće u ekipi italijanske Breše.

Dušan Ristić dolazi u Brešu kao igrač Crvene zvezde i biće pozajmljen italijanskoj ekipi tokom narednih godinu dana.

Prethodne sezone, Ristić je briljirao u VTB ligi u dresu kazahstanske Astane i bio je jedan od boljih centara u toj ligi.

"On dolazi iz veoma dobrog šampionata kao što je VTB liga i što je još važnije iz dobre škole košarke kao što je Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezda, a ima i zavidno iskustvo u ekipi FMP-a. Pratili smo ga godinama", izjavio je trener Breše i nekada velika zvezda italijanske košarke, Vinćenco Espozito.

Breša je u toku dana predstavila i Ti Džeja Klajna. Oni će naredne sezone igrati u Evrokupu, gde su smešteni u grupu B zajedno sa Unikahom, ekipom Budućnosti, Makabi Rišonom, Ulmom i ekipom Bulonja.

Ubrzo se oglasio i Ristić objavom na Tviteru.

ao mi je što nije došlo do mog povratka u Zvezdu, ali se nadam da će se ta prilika ponovo pojaviti. Želeo bih da zahvalim svim navijačima koji su me pratili prethodne godine i dali podršku i motivaciju. Hvala Zvezdi na lepim uspomenama, do sledećeg viđenja", napisao je mladi centar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.