Ristanović nasledio Bogićevića na klupi Javora

Izvor: Blic, 04.Nov.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristanović nasledio Bogićevića na klupi Javora

Uprava fudbalskog kluba Javor odlučula je da novi trener ivanjičkog prvoligaša bude Predrag Ristanović, dosadašnji strateg Jedinstva Putevi iz Užica.

Do razlaza sa trenerom Bogićem Bogićevićem došlo je sporazumno, zbog loših rezultata koje su fudbaleri Javora beležili kod kuće (čak četiri uzastopna poraza u Ivanjici).

"Mislimo de je splet nesrećnih okolnosti uslovio ove vezane poraze na domaćem terenu, žao nam je što smo morali da se rastanemo sa Bogićevićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za koga smatramo da je odličan trener i vrhunski čovek. Seli smo, razgovarali i praktično se dogovorili da je trenutak da razdrmamo ekipu dolaskom novog šefa stručnog štaba. Ristanovića poznajemo dobro, on je bivši igrač Javora. Dobio je punu podršku uprave, njegovim dolaskom očekujemo kraj rezultatske krize i pomak nabolje", rekao je sportski menadžer Javora, Nikola Lišanin.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogićević definitivno napustio Javor

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2013

BOGIĆ Bogićević više nije trener Javora. Iskusni trener je posle četvrtog uzastopnog poraza u Ivanjici sporazumno raskinuo ugovor sa klubom u koji se vratio letos kad je nasledio Mladena Dodića. Šef struke Jedinstva Puteva Predrag Ristanović nasledio je Bogićevića na klupi Javora. OpširnijeVečernje...

Nastavak na Dzungla.org...

Smena na klupi Javora, Ristanović novi trener

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2013, 10:47

Uprava fudbalskog kluba Javor iz Ivanjice dogovorila je sporazumni raskid saradnje sa dosadašnjim trenerom, a Bogića Bogićevića će na toj poziciji zameniti Predrag Ristanović.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.