Rio 2016: Krunićeva poražena od Francuskinje srpskog porekla

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio 2016: Krunićeva poražena od Francuskinje srpskog porekla

Iako nije bilo planirano da igra u singl konkurenciji Aleksandra Krunić je na molbu organizatora zamenila jednu od učesnica koja nije stigla u Rio, ali je već u 1. kolu olimpijskog turnira poražena od Kristine Mladenović sa 6:1, 6:4.

Meč je trajao svega 76 minuta pošto je Francuskinja srpskog porekla bila daleko bolji rval i kontrolisao je meč celim tokom.

Krunićevu nije služio početni udarac, ubacila je svega 55% odsto prvog servisa, pto je Mladenovićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pomoglo da dođe do čak osam brejk prilika od kojih je iskoristila četiri.

Francuskinja je u oba seta po dva puta oduzimala servis Srpkinji, s tom razlikom da je Krunićeva u drugom uspela da vrati jedan.

Krunićeva će ponovo na teren tokom dana pošto nju i JElenu Janković očekuje duel u igri parova sa Britankama Kontom i Votson.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.