Rim: Halep i Venus pobedile, Kuznjecova ispala

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Halep i Venus pobedile, Kuznjecova ispala

Simona Halep pobedila je Anastastiju Pavljučenkovu u tri seta, dok je istim rezltatom Venus Vilijams savladala Džoanu Kontu u osminifinala Mastersa u Madridu.

Takođe, osma igračica sveta Svetlana Kuznjecova poražena je neočekivano od Darie Gavrilove sa 2:1. po setovima 2:6, 7:5, 6:4.

Rumunka Simona Halep odličnu igru iz Madrida prenosi do sada i na Rim, pošto je posle sat i 39 minuta igre pobedila Ruskinju Pavljučenkovu sa 6:1, 4:6, 6:0.

Halep se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << narednom kolu sastaje sa Anet Kontavejt koja je izbacila hrvatsku predstavnicu Mirjanu Lučić-Borani u dva seta.

Starija od sestara Vilijams, Venus, iznenadila je šestu igračicu sveta Džoanu Kontu pobedivši je sa 6:1, 3:6, 6:1. Venus je tako zakazala duel u četvrtfinalu sa Garbinje Mugurusom, koja je savlada Juliju Gerges u dva seta.

Darija Gavrilova napravila je najveće iznenađenje u osminifinala izbacivši Svetlanu Kuznjecovu koja se nalazi u odličnoj formi. Međutim Gavrilova je u tri seta bila bolja od Ruskinje, pa će se u borbi za polufinale sastati sa Kiki Bertens, koja je sa 7:6, 6:1 bila bolja od Jekatarine Makarove.

U poslednjem meču dana, Čehinja Karolina Pliškova bila je bolja od Timee Bačinski sa 6:1, 7:5 i u četvrtfinalu će igrati protiv Jelene Svitoline koja je savladala Monu Bartel 3:6, 6:0, 6:0.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rim: Halep, Svitolina i Bertens u polufinalu

Izvor: B92, 19.Maj.2017, 19:16

Simona Halep posle dva seta pobedila je Anet Kontavejt, dok je istim rezultatom Jelena Svitolina bila bolja od Karoline Pliškove u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Rumunska igračica relativno lako i brzo savladala je 68. teniserku sveta, po setovima je bilo 6:2, 6:4.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.