Rikardo ide u Alfa Tauri?

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 20:26

Rikardo ide u Alfa Tauri?

Australijski vozač Danijel Rikardo mogao bi uskoro da postane vozač Alfa Taurija.

Danijel Rikardo ove sezone nema "sedište" već je rezervni vozač Red Bula što je za mnoge bilo iznenađenje.

Australijanac je u karijeri vozio za Hondin tim, Toro Roso (sadašnji Alfa Tauri), Red Bul, Reno i Meklaren, a videćemo da li će uskoro doći u ekipu Taurija.

Za sada je sve na nivou spekulacija, a spominje se da "rezervni tim Red Bula" nije baš zadovoljan vožanjama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nika de Vrisa pošto i dalje nije osvojio nijedan bod, a najbolji plasman je imao u Bahreinu i Saudijskoj Arabiji kada je zavšrio 14.

Prošle sezone je u Monci doneo vredne bodove Vilijamsu što mu je i "kupilo" mesto u redovima Alfa Taurija, ali se nije snašao. Videćemo da li će imati strpljenja za njega, s obzirom na to da je prošlo tek pet trka u sezoni.

Rikardo čeka spreman, kako se navodi, a pritisak na mladom vozaču je sve veći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.