Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2020, 11:06

Rikardo Gomeš kod Mičela Donalda

Bivši Partizanov napadač potpisao za Turke

Završila se bliskoistočna epizoda u karijeri Rikarda Gomeša. Bivši napadač Partizana vraća se u daleko ozbiljnije takmičenje nego što je fudbal u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pošto karijeru nastavlja u Turskoj.

Novi superligaš Erzurum potvrdio je angažman reprezentativca Zelenortskih Ostrva, objavom da će u klubu sa istoka države provesti celu sezonu. U formi pozajmice. Kad ona istekne, sešće za pregovarački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sto čelnici Erzuruma i Al Šarže, vlasnik Rikardovog ugovora, da vide šta im dalje valja činiti.

Po odlasku iz Humske prošlog leta, Rikardo Gomeš je zablistao u uvodnim utakmicama za Al Šaržu. Dao je pet golova i upisao tri asistencije u početnih šest kola, delovalo je da će lako opravdati 3.000.000 evra koliko su ga platili. Čak su se na Topčiderskom brdu nadali da bi mogao da im donese dodatnih 600.000 evra, da je Al Šarža osvojila bilo koji trofej.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle uzleta obično usledi pad. Nekadašnji fudbaler portugalskog Nasionala počeo je da igra slabije, Al Šarža ga je zimus poslala na pozajmicu u drugi klub iz Emirata, Al Itihad Kalbu, skupio je tek pet utakmica (dao jedan gol) i bilo je jasno da neće ostati. Kako ni Al Šarža na njega nije računala, nova pozajmica se nametnula kao logično rešenje za Rikarda Gomeša.

Izbor je pao na Erzurum, koji se vratio u društvo najboljih turskih klubova, saigrač će mu biti Mičel Donald, bivši vezista Crvene zvezde nedavno je stigao iz Malatije.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.