Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 12:14

Ričardson i Tompson nastavljaju blistav start

Englez i Australijanac glavne zvezde današanje pikado večeri

Prva asocijacija na pikado nam obično bude druženje sa prijateljima, ali ovaj sport širom sveta iz dana u dan dobija sve veću popularnost. Čak i u doba pandemije virusa korona, pronađen je adekvatan način za održavanje takmičenja, pa svake večeri možemo da uživamo u nekoliko desetina okršaja. Ovoga puta fokus bacamo na Rimout Darts ligu.

U njoj će se ove večeri odigrati ukupno pet duela. Učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će uzeti između ostalih i Džastin Tompson, te Džejms Ričardson, koji do sada nisu upisali nijedan poraz. Deluje da će upravo njihov međusobnih duel doneti najveću borbu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pravila su takva da se igra ukupno deset legova, a da su mogući svi ishodi – pobede oba igrača, ali i nerešen rezultat. I dok je Ričardson na startu turnira savladao Batlera, Ozborna i Venstru prilično ubedljivo, gotovo na istovetan način Tompson se prošetao pored Vinstenlija, Trikola i O‘Šee.

Dvojica igrača se uz to nisu ranije sastajala, pa će biti interesantno videti šta nas očekuje. Zbog nešto bolje forme, prednost ipak treba dati Ričardsonu, koji je poražen na samo jednom duelu od poslednjih 14. Sa druge strane, Tompson je gotovo polovičan sa osam trijumfa i sedam neuspeha.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U čitavu zbrku večeras će se umešati Dejv Kameron i Laura Tarner, koji za sada imaju solidne rezultate na turniru, ali svakako ne konkurišu za plasman u sam vrh tabele. Ipak, baš u ovakvim mečevima valja očekivati iznenađenja.

PIKADO - REMOTE DARTS LEAGUE

Ponedeljak

22.00: (1,70) Tompson Dž. - Kameron D. (2,03)

23.00: (1,40) Ričardson Dž. - Tompson Dž. (2,70)

00.30: (2,90) Kameron D. - Ričardson Dž. (1,35)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ričardson i Tompson žele da produže dobru seriju

Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020

Englez i Australijanac glavne zvezde današanje pikado večeri..Prva asocijacija na pikado nam obično bude druženje sa prijateljima, ali ovaj sport širom sveta iz dana u dan dobija sve veću popularnost. Čak i u doba pandemije virusa korona, pronađen je adekvatan način za održavanje takmičenja,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.