Ričards: Hart je prvi golman Ostrva

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ričards: Hart je prvi golman Ostrva

Defanzivac Mančester Sitija Mika Ričards i dalje veruje da je njegov saigrač Džo Hart najbolji golman u Engleskoj.

Čuvar mreže "Građana" je nakon nesporazuma sa Matijom Nastasićem u duelu sa Čelsijem koji je iskoristio Tores za pobednonosni gol, preseljen na klupu Sitija.

"Bez obzira na sve to, Džo je jedan od najboljih golmana na svetu. Svaki igrač prolazi kroz teške situacije u karijeri, ali on je dovoljno zreo da se vrati", naveo je Ričards.

Na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvog golmana Sitija nakon Harta stigao je dugogodišnji rezervni čuvar mreže, Rumun Kostel Pantilimon.

On je odlično zamenio Harta, ali je tek počeo da brani u kontinuitetu i za sada ne mogu ništa više o tome da kažem, osim da su obojica kvalitetni golmani. Hart je, verujem, ponovo u staroj formi, pa je na menadžeru da odluči koga će izabrati“, zaključio je Ričards.

Nakon tačno mesec dana sedenja na klupi, Hart je zaigrao za Siti i to u duelu sa Viktorijom iz Plzenja u Ligi šampiona. Mrežu nije do kraja sačuvao, primio je dva gola, ali su "Građani" ipak slavili, sa 4:2.

Sa druge strane Ričards bi ipak više trebalo da se zabrine za svoj status u Sitiju, ove sezone je odigrao tek dve utakmice u Premijer ligi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.