Riberi propušta meč protiv Arsenala

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi propušta meč protiv Arsenala

Igrač Bajerna iz Minhena Frank Riberi propustiće prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona 19. februara protiv Arsenala pošto se oporavlja od manje operacije, saopštio je aktuelni nemački i evropski prvak.
(FOTO: AP)
Francuski reprezentativac operisan je u četvrtak zbog neobične povrede, upale krvnih sudova na zadnjici, i biće van stroja najmanje dve nedelje.
Riberi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << propustiti narednih nekoliko utakmica, uključujući prvi meč Lige šampiona protiv Arsenala – navodi se u saopštenju minhenskog kluba.
Bajern trenutno vodi na tabeli Bundes lige sa 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim Bajerom iz Leverkuzena.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dašak optimizma u Londonu: Bajern bez Riberija na Emirejtsu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2014

Najslađe je pobediti rivala u najjačem sastavu, ali posle debakla na Enfildu i petarde protiv Liverpula koja je sasvim sigurno poljuljala samopouzdanje u svlačionici Arsenala sumnjamo da će izabranici Arsena Vengera tražiti dlaku u jajetu. Naime, Frank Riberi, prva zvezda Bajerna, neće igrati na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Azar: Neću da idem iz Čelsija

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2014, 17:43

Fudbaler Čelsija i belgijski reprezentativac Eden Azar rekao je da, uprkos interesovanju Pari Sen Žermena, ne razmišlja o odlasku iz londonskog kluba,. (FOTO: AP). – Kod mene se ni u jednom momentu nije postavljalo pitanje da li ću da napustim Čelsi. Ovde se osećam veoma dobro i moram da uradim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.