Riberi: Samo Španija dolazi u obzir

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Samo Španija dolazi u obzir

Najbolji fudbaler Bajerna iz Minhena, Frank Riberi najavio je da će prilikom potpisivanja novog ugovora tražiti da on traje pet godina, bez obzira na to u kom će klubu nastaviti karijeru. Francuski reprezentativac je dodao da će ukoliko odluči da napusti Bajern sigurno preći u Real Madrid ili Barselonu.

- Ukoliko odbijem ponudu Bajerna za produženje ugovora, sasvim sigurno ću otići u Španiju. Bez obzira gde ću nastaviti karijeru, insistiraću da potpišem petogodišnji ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << - kazao je Riberi za Sport Bild.

Nemački novinari podsećaju da Riberi ima ugovor sa Bajernom do juna 2011. godine i da su za njegove usluge najviše interesovanja pokazali španski velikani Real Madrid i Barsleona i engleski Čelsi. ...

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.