Riberi: Osvajamo titulu

Izvor: RTS, 30.Nov.2012, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Osvajamo titulu

Fudbaler minhenskog Bajerna Frank Riberi rekao je nemačkim novinarima da će njegov klub ove sezone sigurno osvojiti titulu državnog oprvaka. "Uopšte ne sumnjam, sto posto sam siguran da ćemo osvojiti titulu", izjavio je francuski reprezentativac dnevniku "Bild".

Riberi je naveo da je razočaranje iz prosle sezone teško palo igračima Bajerna, ali i da ih je motivisalo da igraju bolje. On je podsetio da su Bavarci imali čak osam bodova prednosti nad Borusijom, međutim, rival >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Dortmunda ih prestigao i na kraju trijumfalno završio takmičenje.

 

"Tada smo platili ceh kiksevima protiv manjih klubova. Slične greške ovog puta ne možemo sebi da dozvolimo, a ja sam uveren da smo izvukli pouke. Svi smo željni titule i to je naš najvažniji cilj. Videćemo, takođe, dokle možemo da doguramo u Ligi šampiona", rekao je Riberi.

Bajern, koji sutra u velikom derbiju dočekuje Borusiju Dortmund, vodi na tabeli Bundes lige sa 10 bodova prednosti nad drugoplasiranim Bajerom iz Leverkuzena, a 11 nad aktuelnim šampionom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Riberi: Osvajamo titulu

Izvor: B92, 30.Nov.2012

Fudbaler minhenskog Bajerna Frank Riberi rekao je nemačkim novinarima da će njegov klub ove sezone sigurno osvojiti titulu državnog oprvaka..."Uopšte ne sumnjam, sto posto sam siguran da ćemo osvojiti titulu", izjavio je francuski reprezentativac dnevniku "Bild"...Riberi je naveo da je razočaranje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.