Riberi: Bolji zahvaljujući Gvardioli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2014, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Bolji zahvaljujući Gvardioli

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je danas da je vod vođstvom trenera Pepa Gvardiole postao još bolji igrač.

"Bolji sam igrač zahvaljujući Gvardioli. Mogu da igram na različitim pozicijama, stalno menjam mesta sa saigračima u toku utakmice, tako da protivnik ne može da ima jasan pogled. Imam osećaj da stalno napredujem i da se bolje razumemo na terenu. To je ono što trener želi da vidi", kazao je Riberi za nemačke medije.

Riberi je dodao da veruje da će njegova ekipa još više napredovati jer se igrači sada bolje poznaju.

"U tom smislu smo, po mom mišljenju, bolji nego prošle sezone", naveo je Riberi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RIBERI UVEREN: Bolji sam igrač otkako je došao Gvardiola

Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2014, 09:29

Brzonogi dribler Bajerna iz Minhena, Frank Riberi, uveren je da je, od dolaska na Pepa Gvardile na klupu bavarskog tima, postao kvalitetniji igrač.. . – Bolji sam igrač zahvaljujući Gvardioli. Mogu da igram na različitim pozicijama, stalno menjam mesta sa saigračima u toku utakmice, tako da protivnik...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.