Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 07:00

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Samo Rapid i Verder obarali tikete

Pogledajte ko vam je 24. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

HJK HELSINKI - HAKA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:0

Haka je već duže vreme u kanalu, a okršaj sa liderom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na tabeli teško da je bio prilika za vađenje. Gosti već osam utakmica ne znaju za trijumf, a večeras su bili svesni da će se negativna serija nastaviti već sredinom prvog poluvremena. Žair je pogodio u drugom, Valenčić u 27. minutu.

SPARTA PRAG - SIGMA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:2

Morala je Sparta da se pomuči na otvaranju češke elite. Primila je gol već u trećem minutu, u narednih desetak uspoela da poravana rezultat. Bila je dominantnija u oba poluvremena, zabeležila 22 udarca ka golu, devet u okvir i u 78. minutu stekla nedostižnih 3:1. Gosti su u sudijskoj nadoknadi uspeli samo da ublaže poraz.

HIMKI - ZENIT (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Pohod na četvrtu uzastopnu titulu fudbaleri Zenita počeli su pobedom u predgrađu Moskve protiv Himkija. Iako je domaćin poveo u 29. minutu, pogotkom glavom Ilje Kuharčuka, šampion je preokrenuo i upisao prve bodove za sezonu 2021/22.Prvo je Sardar Azmun izjednačio u 33, a rezultat 1:1 stajao je na semaforu do dvadesetak minuta pred kraj. Tada su gosti dodali gas i s dva brza gola upisali očekivanu pobedu.

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA MOSKVA - ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 3:1

Prošle sezone moskovska Lokomotiva lako je izlazila na kraj sa Arsenalom, a to će izgleda biti praksa i u novootvorenoj. Nije tako delovalo tokom 80 minuta igre. Lokosi su skoro sat vremena imali rezultatski deficit, ali u 79. minutu dočekali crveni karton rivala koji je sve promenio. Od tog momenta, pa u narednih deset minuta, četa Marka Nikolića je doslovce zdrobila rivala iz Tule čija se mreža tresla se u tri navrata - 3:1.

Opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:0

Lutanje u prvom poluvremenu prekinuo je sjajan šut Mirka Ivanića posle duplog pasa sa Aleksandrom Kataijem, čime je u tom trenutku odbačen ogroman teret s pleća crveno-belih, ali kako je vreme prolazilo u nastavku utakmice, strepnja u ishod meča sa Kairatom sve više se pojačavala. I nastaviće da muči Zvezdine navijače do srede.

Opširnije OVDE.

DINAMO MINSK - VITEBSK (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:1

Krenulo je sve tako što je Mbeng promašio penal u 32. minutu, ali je šest minuta kasnije preko Ložkina stigao u prednost. Gosti su početkom drugog poluvremena izjednačili preko Ksenofontova u 61. minutu, da bi Batsula i Klimovič do kraja utakmice doneli Dinamu sva tri boda.

KLINČENI - KLUŽ (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 1:2

Drugo kolo rumunskog prvenstva i druga pobeda Kluža. Branilac trofeja nije dozvolio iznenađenje iako se domaćin izjednačujućim golom iz 70. minuta potrudio da mu oteža posao. Ipak, junak je bio Lavlentovići koji je zatresao mrežu u 87. minutu.

BV LINC - DORNBIRN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Savršeno je krenuo meč po Linc koji je poveo u 4. minutu preko Golesa i time najavio pobedu. Još su navijači ovog kluba bili uverljiviji u pozitivan ishod posle gola Pirkla u 52. minutu, da bi Omerović u petom minutu nadoknade utakmice postavio konačan rezultat. Dornbirn nije imao šanse za preokret.

PRECRTANO

RAPID - HARTBERG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Veliko iznenađenje na startu austrijskog šampionata. Odbrana Rapida koji je važio za apsolutnog favorita nije odradila posao što se vidi i kroz 13 udaraca gostiju, od toga šest u okvir. Bečki tim kapitulirao je pred kraj prvog poluvremena, odnosno sredinom drugog.

VERDER - HANOVER (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je u nastavku postalo zanimljivije. Prvo je Verder poveo tako što je Falet postigao autogol u 49. minutu i delovalo je da će tim iz Bremena do tri boda. Međutim, Dukš je bio precizan za Hanover u 55. minutu i ispostavilo se da je to bio krajnji rezultat.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.