Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 06:40

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Bajern i Mančester Siti dekoncentrisani

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

LIVERPUL - ASTON VILA (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,55) - rezultat 2:1

Iako su im se revanširali u FA kupu pobedom 4:1, sigurno još boli Jirgena Klopa i fudbalere Liverpula oktobarskih 2:7 u duelu sa Aston Vilom. Očekivalo se da im rezultat te utakmice u Birmingemu bude motiv više u današnjem duelu 31. kola Premijer lige, međutim, još jedno neubedljivo izdanje Redsa ove sezone. Ipak i pobeda - 2:1. Prva ove godine na Enfildu u Premijer ligi.

Opširnije OVDE.

STRAZBUR - PSŽ (tip 2, kvota 1,73) - rezultat 1:4

Pun samopouzdanja, raspucan, razigran... Pari Sen Žermen sve ima na svojoj strani uoči revanša sa Bajernom. Francuski šampion protutnjao je Strazburom (4:1) u prvom meču subotnjeg programa u Ligi 1 i ostao u trci za titulu. Lil ponovo ima samo tri boda viška...

Opširnije OVDE.

VERDER - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 1:4

Četa Julijana Nagelsmana protutnjala je Vezerom kao brzi voz. Već posle prvih 45 minuta sve je bilo rešeno. Toliko je bilo potrebno Lajpcigu da postigne tri pogotka. Dva puta pogodio je Aleksander Serlot, jednom Dani Olmo.

Opširnije OVDE.

AZ ALKMAR - SPARTA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:0

Gazi AZ poput brzog voza. Iako je imao nezgodnu sezonu, sada je uhvatio opasan ritam i ide Alkamar polako ka mestu koje vodi u Ligu šampiona. Večeras je dočekao Spartu iz Roterdama koja nije izdržala nalete AZ-a koji je slavio sa 2:0.

Opširnije OVDE.

PASOŠ FEREIRA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:5

Svega petnaestak minuta bilo je potrebno Benfiki da u okolini Porta ulovi čitav plen. U razmaku od 38. do osmog minuta nadoknade prvog dela, Žezusovi izabranici su postigli tri gola i "ubili" svaku nadu Fereire da će i 12. uzastopni put ostati neporažena na svom terenu.

Opširnije OVDE.

TONDELA - PORTO (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:2

Sporting beži, ali se Porto ne predaje. Gostovali su Zmajevi na nezgodnom terenu, išli su Tondeli na noge, ali su odradili maksimalan posao slavivši s 0:2 (0:1). Može se reći da je Porto prilično sigurno odradio posao na ovom meču.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - ČELSI (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:4

Posle prve ovogodišnje pobede Liverpula na Enfildu u domaćem prvenstvu, Plavci su odgovorili za svega deset minuta komšijskog derbija sa Kristal Palasom. Kai Haverc u 8, pa Kristijan Pulišić u 10. minutu doneli su gostima lepu prednost, koju je do odlaska na odmor, pogotkom u 30. uvećao Kurt Zuma. Na kraju, 4:1 za Čelsi.

Opširnije OVDE.

GENT - ŠARLROA (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 4:0

Gent je odigrao perfektan meč i sačuvao nadu da može do plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope. Domaćin je sebi otvorio put ka pobedi golovima Bezusa u četvrtom i sedmom minutu, a mreža gostiju se u nastavku meča tresla još dva puta. Prvo je pogodio Tisudali u 64. minutu, a potom i De Bruj u 86.

PRECRTANO:

BAJERN - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Hansi Flik je na teren izveo gotovo omladinski tim, u želji da odmori najbolje igrače pred revanš sa Pari Sen Žermenom. Igrali su Tijago Dantas, Josip Stanišić, Džamal Musijala, Kristofer Skot, Tangi Kuasi... Otuda su se Bavarci mučili tokom svih 90 minuta, uspeli nekako da dođu do prednosti u 68. minutu, da bi bez celog plena ostali u samom finišu. Strelac je bio rezervista Markus Ingvartsen.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - LIDS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Titula nije ugrožena, izvesno je da će se vrlo brzo šampionska pesma čuti na Etihadu, ali daleko od toga da će Pep Gvardiola imati mirne dane i noći u narednom periodu. Lids je iskoristio gust raspored Građana, kao i činjenicu da jednim okom gledaju ka revanšu četvrtfinala Lige šampiona. To je duel koji će odrediti nivo ovogodišnjih uspeha Mančester Sitija, i biće im potrebno mnogo više nego o današnjem sudaru sa timom iz Jorkšira.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.