Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 06:59

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): PSV bio pravi odabir

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MALME - HELSINKI (tip 1, kvota 1,60), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 2:1

Malme se muči, ali Malme pobeđuje i hita ka Ligi šampiona. Šampion Švedske imao je mnogo problema u prvom kolu protiv letonske Rige. I ove večeri se mučio protiv šampiona Finske, ali će za sedam dana u Helsinki poneti minimalan, ali vredan kapital – 2:1. Svi ovoletošnji uspesi najboljeg tima Švedske imaju identičan potpis. Hrvatski napadač Antonio Čolak, pozajmljen od solunskog PAOK-a, bio je na visini zadatka protiv Rige u trenucima kada su gorele ambicije Malmea. I ove večeri je uspeo da postigne pogodak, da bi zasluženi trijumf domaćinu doneo Andres Kristijansen u 74. minutu iz slobodnog udarca.

VALENSIJA – ATROMITOS (tip 1, kvota 1,33), rezultat 3:0

Sigurna igra španskog prvoligaša. Atromitos nije mogao da parira objektivno mnogo jačem rivalu. Bez obzira što je stručni štab Slepih Miševa raspodelio minutažu, sve je brzo postalo jasno. Već posle 20 minuta Valensija je golovima Valjeha i Džejsona stigla do kapitalne prednosti. Rutinski je španska ekipa odrađivala posao i postigla još jedan pogodak.

VOLSOL – ASTON VILA (tip 2, kvota 1,25), rezultat 0:4

Igra mačke i miša u duelu dva engleska kluba. Premijerligaš je još u uvodnoj fazi priprema, ali Volsol nije imao nikakve šanse da ga iznenadi. Sa dva gola Olija Votkinsa, tim iz Birmingema je ušao u mirnu luku i aposlutnu kontrolu meča. Nijednog momenta niste morali da drhtite. Već posle sat vremena igra bilo je velikih 4:0.

KOLČESTER – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,28), rezultat 0:3

I ovde je član engleske elite odradio posao bez mnogo muke. Novi trener Nuno Espirito Santo je od prvog minuta na teren poslao vrlo respektabilnu ekipu. Kao posledica toga stigla su dva brza pogotka. Pogađali su Son i Maura. Vrlo brzo se u listu strelaca upisao i Deli Ali. Čisto da budete mirni i zaokružite kvotu 1,28.

OLIMPIJAKOS - NEFČI (tip 1, kvota 1,22), rezultat 1:0

Ko je igrao na grčkog predstavnika, verovatno je cupkao 90 i kusur minuta čekajući da se meč završi. Grčki šampion pružio je očajnu partiju i strepeo za pobedu protiv nejakog Nefčija. Jeste Oli postigao pogodak na vreme u 29. minutu preko Kamare. Ali ostatak meča Nefči je bio ravnopravan, čak i bolji. Grci su imali malo šansi u jednom periodu su igrali i sa igračem manje. Ali utisak se zaboravlja, pišu se pobeda. I pogođen fiks.

LEGIJA - FLORA (tip 1, kvota 1,25), rezultat 2:1

Najslađe pogođen fiks današnjeg i večerašnjeg programa. Navikla nas je Legija na brojna razočaranja tokom prethodnih sezona u Evropi. I večeras su Poljaci pošteno visili. I pored ranog vođstva dozvolili su nejakim Estoncima da izjednače. Sve je mirisalo na veliku, baš veliku senzaciju. Na kraju je Lopet pogodio za pobeddu i prednost Legije u 90. minutu. Na vašu sreću.

PSV - GALATASARAJ (tip 1, kvota 1,68), rezultat 5:1

Kakav meč za holandskog predstavnika u Ligi šampiona. Filipsovci su u uterali strah u kosti budućim rivalima, jer su demonstrirali moć i napadačku superiornost. Lako im je kada u svojim redovima imaju Zahaviju, momka koji zna da postiže golove. Upravo je Izrealac postigao het-trik i upisao asistenciju. Galata se trgla u jednom momentu, ali protiv raspoloženog PSV-a nije mogla da izbegne katastrofu.

PRECRTANO

ČUKARIČKI - SUMGAJT (tip 1, kvota 1,25), rezultat 0:0

Uprkos apsolutnoj inicijativi tokom čitavog meča i nizu kreiranih šansi, fudbaleri Čukaričkog na evropskoj premijeri nisu uspeli da probiju gusti bedem Sumgaita koji nije mario za lepotu na putu do cilja i remija (0:0) kojim je očuvao nadu pred revanš. Već pogled na zvanični protokol i najavljenu formaciju gostiju bio je dovoljan da se stekne predstava sa kojim ciljem je ekipa Sumgaita došla u Beograd. Pet igrača u poslednjoj liniji, uz izuzetno defanzivno orijentisane vezne igrače Mustafajeva i Kačajeva, formirali su od prvog sudijskog zvižduka gust bedem pred golom Bajramova, a izostanak ofanzivnih ambicija Azera ostavio je Brđanima dovoljno prostora da strpljivo pletu mrežu na polovini rivala. Ipak, konstantna ofanziva Čukaričkog završavala se bez konkretnog i preciznog poslednjeg pasa te su gosti srpsku prestonicu napustili znatno zadovoljniji remijem, dok Brđanima ostaje žal zbog jalove inicijative i neiskorišćenih šansi od kojih su najbolje imali Janković, Čolić i Jovanović.

MURA – LUDOGOREC (tip 2, kvota 1,92), rezultat 0:0

Iznenadili su prošle sezone kada su ispred Maribora i Olimpije došli do titule šampiona, prve u istoriji kluba. Nije da nije iznenadila njihova rutina u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv dosta iskusnije Škendije - 6:0 u dve utakmice. A evo večeras fudbaleri iz Murske Sobote režirali su još prijatnih trenutaka za svoje malobrojne navijače: na stadionu Fazanerija protiv neuporedivo kvalitetnijeg i skupljeg bugarskog šampiona Ludogoreca - 0:0. Bugari su u polju nadigrali Muru i to nije sporno, međutim slovenački šampion pokazao je zaista čudesno sposobnost da se dugo i organizovano brani. Toliko dugo da su gosti prvi udarac u okvir gola uputili u samom finišu utakmice. Do tada je Ludogorec pritiskao, navaljivao, ali nije imao pravu šansu.

SLOVAN BRATISLAVA – JANG BOJS (tip 2, kvota 2,00), rezultat 0:0

Poznanici Crvene zvezde iz evropskih kvalifikacija sastali su se u međusobnom duelu 2. runde borbi za mesto u grupi Lige šampiona i - razočarali.Slovan i Jang Bojs odigrali su bez golova, gotovo i bez šansi, u Bratislavi, tako da je teško naslutiti ko će na megdan Linkolnu ili Klužu u narednoj fazi kvalifikacija za elitno takmičenje. Revanš je 28. jula u Bernu. Tek po jedan šut u okvir gola uputili su akteri večerašnjeg okršaja. Nedovoljno dobro da bi Adrijan Čovan na jednoj, a David von Balmus na drugoj strani morali da prelaze gol-liniju po loptu. Nisu želeli Vladimir Vajs i David Vagner previše da rizukuju, posebno ne ovaj drugi, čija j

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.