Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2021, 09:17

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Fajenord i engleski niželigaši pokvarili učinak

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 24. februara

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli juče:

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - VOLFZBERGER (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,35) – rezultat 4:0

Prebrinuo je Totenhem brige još na Ferenc Puškaš stadionu, imao je ogromnih 4:1 pred revanš, ali nije povlačio ručnu. Potrebni su Žozeu Murinju dobri rezultati, a da bi do njih stigao, najbolji mogući način je da timu napumpa samopouzdanje. Sve dobro što je Totenhem uradio nije moglo da prođe a da Dele Ali ne umeša prste. Začinio je nestašni, otpisani momak Totenhemov prolaz evrogolom. Pravo remek-delo. Preuzeo je načas dirigentsku palicu napada Pevaca, zablistao je kao nekada. Makazice, pa dve asistencije

Opširnije OVDE.

BORUSIJA MENHENGLADBAH - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 0:2

Borusija iz Menhengladbaha udarila je glavom u zid. Neprobojni zid Mančester Sitija i Pepa Gvardiola. I od tog udarca neće uspeti da se oporavi. Ostalo je još punih 90 minuta. Nemalo vremena za preokret, sasvim dovoljno za neko novo fudbalsko čudo, ali ta bi konstatacija mogla da važi samo kada su jedan naspram drugog dva ravnopravna rivala. U ovom slučaju definitivno nije bilo tako. Bernardo Silva i Gabrijel Žezus Borusijini su dželati.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - ELČE (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 3:0

Jedna od lakših pobeda Barselone ove sezone. Raspoloženi Lionel Mesi na terenu, slabašan rival koji ne prelazi centar i to je odmah garancija trijumfa za klub sa Nou Kampa. Elče se nekako držao tokom prvog poluvremena, ali je Mesi u nastavku odlučio da prekine mučenje i tu spasa više nije bilo.

Opširnije OVDE.

SVONSI - KOVENTRI (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:0

Poraz od Hadersfilda očigledno je za Svonsi bio samo loš dan. Labudovi su nastavili tamo gde su stali pre minulog vikenda. U klopku Svonsija upao je Koventri, a Labudovi su slavili njihovim omiljenim rezultatom 1:0. Konor Hurihejn iz kola u kolo potvrđuje da je možda i najjači adut Labodova za ulazak u elitno društvo. Ako ne pogađa, onda namešta. Benjamin Kabango postigao je odlučujući pogodak, a Hurihejn ga je „poslužio“.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,72) – rezultat 3:0

Brentford je prošao kroz tri runde pakla. Robinsi su pretrpeli tri vezana poraza, drugo mesto im se uzdrmalo. I za to je morao neko da plati. Izbor je pao na Šefild Venzdej – 3:0. Grčevito se Sove bore za opstanak, a u Londonu su bile lak plen. Brajan Mbeumo otvorio je Venzdej i učinio put do trijumfa jednostavnim. Dominirao je Brentford, osetio se nadmoćnim i demonstrirao silu. Konačno je sačuvao gol, a gol-razliku nabildovao je zahvaljujući pogocima Samana Godosa i Sorensena.

Opširnije OVDE.

BLEKBURN – VOTFORD (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 2:3

Ćisko Munjoz preporodio je Votford. Tim sa Vikaridž rouda je u velikom naletu. U jednom trenutku pretio mu je sunovrat i potpuni slom ambicija o povratku u Premijer ligu. Sa četiri vezane pobede Stršljenovi su pono u igri. Osvojio je Votford Ivud park bez Troja Dinija, uštopovao Armstronga, najboljeg strelca Roversa, ali nije četvrti put na gostovanju sačuvao mrežu.

Opširnije OVDE.

ATALANTA – REAL MADRID (tip 2, kvota 2,60) – rezultat 0:1

Očekivao se spektakl, a glavna uloga pripala je sudiji. Skandalozna odluka Tobijasa Štilera da u 17. minutu isključi Frojlera u situaciji kada je žuti karton sasvim primerena kazna, u čemu se slaže velika većina fudbalske javnosti, potpuno je ubila utakmicu. Iako brojčano nadmoćan, Real se načekao da kruniše tu prednost i dočekao je u 86. minutu, kada je Ferlan Mendi pogodio udarcem sa 18 metara.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BORNMUT – KARDIF (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 1:2

Bornmut je bleda senka tima sa početka Čempionšipa. Sve je krenulo nizbrdo po Trešnjice. A, Kardif je u strašnoj seriji. Istisnule su Plave ptice ekipu Bornmuta sa mesta koje vodi u doigravanje i bodovno se poravnale sa Vudgejtovim sastavom. Do poluvremena je Bornmut već bio na kolenima. Šon Morison je načeo Trešnjice, a Kifer Mur sa kreča duplirao prednost. Sve što je Bornmut uspeo da uradi je da preko Šejna Longa postigne počasni pogodak.

FOREST GRIN – SAUTEND (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 1:3

Imali su Forest Grin i Sautend svoju računicu, obema ekipama bodovi su bili neophodni. Forest Grin bije bitke za promociju u Ligu jedan, a Sautend traži slamku spasa. Bilo je ovo kolo u kojem autsajderi uzimaju meru favoritima. Stanje na tabeli i stanje na terenu bili su dijametralno suprotni. Delovalo je kao da se Sautend bori za promociju. Hobson, Dieng i Ferguson su održali lekciju Forest Grinu, a utešni pogodak za domaćina delo je Džamila Meta.

GRONINGEN – FAJENORD (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 0:0

Fajenord posustaje u trci za Ligu šampiona. Proteklog vikenda ispustio je bodove u sudaru sa Tventeom - jedva izvukao bod posle 0:2 - a večeras sličan epilog i na gostovanju Groningenu u odloženom meču - 0:0. Saberi-oduzmi, četiri izgubljena boda u svega četiri dana i zaostatak za PSV Ajdhovenom sada je već sedam bodova.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.