Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2021, 08:03

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Bajern kao garancija uspeha

Pogledajte ko vam je 29. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ZENIT - MALME (tip 1, kvota 1,50) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – 4:0 (1:0)

Nisu fudbaleri evropskog vicešampiona iz 1979, čiji je napad do finiša utakmice ponovo predvodio Veljko Birmančević, pokazali mnogo toga ove večeri. Domaćin je poveo već u 9. minutu posle akcije dvojice Brazilaca. Daglas Santos je s leve strane po zemlji poslao loptu u gužvu pred golom gostiju, a tamo spretno iz prve reagovao Klaudinjo. Kada je Malme otvoren sve je išlo kao po loju. Golovi su se nizali kao na pokretnoj traci, a Zenit je izbrojao do četiri.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,60) – 2:1 (0:0)

Čekao je Kristijano Ronaldo nadoknadu da baci Old Traford u trans, postigne drugi gol u Ligi šampiona po povratku i postane drugi najstariji strelac u istoriji mančesterskog kluba posle Brajana Robsona. Eksplodirao je Old Traford u petom minutu sudijske nadoknade. Pokušao je Ronaldo da spoji Lingarda sa golom, ovaj nije bio u poziciji da zatrese mrežu, vratio je loptu do Portugalca, a Ronaldo je poslao loptu na mesto gde je, verovatno, jedino mogla da prođe. Mančester junajted je živ, nije više zakucan za dno grupe F. I koliko će se navijači noćas klanjati Kristijanu Ronaldu, možda još više treba Davidu de Hei.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - JANG BOJS (tip 1, kvota 1,50) – 1:0 (0:0)

Čovek koji je imao ubedljivo najbolju priliku da trasira put Boginji – promašio mrtvu šansu u prvom poluvremenu – a kasnije je to i učinio Mateo Pesina. Ofanzivni vezista Atalante se u smiraj prvog dela igre obrukao, sa tri metra je hteo da sprovede loptu u mrežu i nije uspeo. U drugom tu grešku nije ponovio.Defanzivca Jang Bojsa Sandra Laupera je postizanja autogola spasio ofsajd, u drugom spasa od Duvana Zapate nije bilo. Promešao je Kolumbijac Sandra Laupera, pomerio mu je kičmene pršljenove i uputio loptu na peterac. Mateo Pesina je bio neometan i postigao je jedan od lakših golova u karijeri.

Opširnije OVDE.

BAJERN - DINAMO KIJEV (tip 1, kvota 1,12) – 5:0 (2:0)

Za rezliku od Katalonaca čija se agonija nastavila porazom u lisabonu Bajern je rutinski savladao Dinamo Kijev (5:0) i tako očuvao prvo mesto u Grupi E. Bavarci su put do pobede trasirali već u ranoj fazi utakmice sa dva pogotka Roberta Levandovskog koji je dodatno popravio već odavno impresivnu statistiku. Fenomenalni Poljak mrežu gostiju je načeo golom sa bele tačke u 12. minutu nakon što je Sergej Sidročuk igrao rukom u svom šesnaestercu, a prednost je udvostručio u 27. minutu nakon kontre i odlične asistencije Tomasa Milera.

Opširnije OVDE.

FULAM - SVONSI (tip 1, kvota 1,35) – 3:1 (3:1)

Pretprošle sezone, kada su se takođe nadmetali u Čempionšipu, Aleksandar Mitrović dao je tri gola u dve utakmice protiv Svonsija. Ove je već u prvom susretu sa Labudovima bio trostruki strelac! Samo 12 minuta trebalo je srpskom napadaču da prvi put matira gostujućeg golmana Bena Hamera. Potom je to učinio u 32, pa 45. Na kraju, 3:1 za Fulam.

Opširnije OVDE.

SALCBURG – LIL (tip 1, kvota 2,10) – 2:1 (1:0)

Šeta se Salcburg kroz ne previše konkurentnu ligu Austrije, ali za sumnjičave, talenat i kvalitet potvrđuje na evropskoj sceni. Činjenica, posle dve runde nema gol iz igre, ali mu to nije smetalo da preuzme prvu poziciju na tabeli grupe G, a istovremeno se profiliše kao magnet za penale. U prvom duelu sa Seviljom, Bikovi su izveli tri jedanaesterca, promašili dva i osvojili bod. Večeras su imali učinak 2/2 sa kreča i tako precrtali Lil.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

BENFIKA – BARSELONA (tip 2, kvota 2,45) – 3:0 (1:0)

Dno ponora ka kojem stremi Barselona se ne nazire, iako pad traje sada već i predugo. Potvrdila je to večeras Benfika savladavši Katalonce 3:0 i tako zadavši bolan udarac već prilično uzdrmanoj četi Ronalda Kumana. Uprkos činjenici da ni u poslednjem periodu Mesijeve ere tim sa Kamp Noua nije bio ni blizu izdanjima iz najsjajnijih dana, konstantnim turbulencijama od rastanka sa Argentincem nema kraja, a šamar u Lisabonu, nakon niza packi od Atletik Bilbaa (1:1), Bajerna (0:3), Granade (1:1) i Kadiza (0:0), mogao bi da predstavlja i poslednji pod komandom holandskog trenera.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS – ČELSI (tip 2, kvota 2,45) – 1:0 (0:0)

Veći deo meča gledali smo gotovo šahovsko nadmudrivanje Tomasa Tuhela i Masimilijana Alegrija, koje je brzopoteznim matom rešio Federiko Kjeza u 10 sekundi drugog dela. Bonuči je poslao dugu loptu na levu stranu, tamo Adrijen Rabio odigrao glavom za Federika Bernardeskija, a onda je usledilo majstorsko dodavanje pored Tijaga Silve. Nije stigao Ridiger da blokira šut Kjeze čiji je šut prilično zategao mrežu Mendijevog gola.

Opširnije OVDE.

PITERBORO – BORNMUT (tip 2, kvota 1,70) – 0:0

Dočekao je Bornmut usamljen na vrhu 10. kolo Čempionšipa, ali od večeras ponovo ima društvo. Nisu uspele Trešnjice da slave na gostovanju Piterborou. Poprilično neočekivano prosule su bodove I sada imaju društvo – na deobi prve pozicije su sa Vest Bromvič Albionom.

VOLFZBURG – SEVILJA (tip 2, kvota 2,70) – 1:1 (0:0)

Andalužani su preživeli izlet u Nemačkoj i posle dve runde ne znaju za poraz, ali u džepu imaju samo dva od mogućih šest bodova - 1:1. Kao u prvom meču protiv Salcburga ponovo je remi španskom timu doneo Ivan Rakitić i to na istovetan način - sa bele tačke.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.