Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 07:28

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Suviše padova za prelaznu ocenu

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

INTER - TORINO (tip 1, kvota 1,38), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 3:1

Inter je prekinuo lošu seriju posle poraza od Bolonje i remija sa Veronom, ali je nastavio da igra po sistemu toplo-hladno. Nerazuri su gotovo prespavali prvo poluvreme na Meaci protiv Torina u kojem su gubili da bi u drugih 45 minuta proradili i ekspresnim preokretom došli do pobede od 3:1. U 17. minutu je Handanoviću posle kornera ispala lopta iz ruku i pala pravo na nogu Belotiju kojem nije bilo teško da je pošalje u praznu mrežu. Za šest minuta u drugom poluvremenu, Nerazuri su dali dva slična gola i preokrenuli. Prvi je bio volej Janga pošto je Lautaro Martinez vratio loptu glavom u teren, a drugi je postigao Godin pošto je loptu na sličan vratio Aleksis Sančez. Tačku je stavio Martinez golom u 61. minutu pošto je lopta posle njegovog šuta zakačila nekog od defanzivaca Torina i završila u mreži Sirigua.

KLUŽ - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,23), rezultat 2:0

Konačno malo osmeha u Klužu! Šampion Rumunije više nije gospodar sudbine u trci sa Krajovom, ali proslavljeni Dan Petersku konačno može da se bar malo osmehne i nada se velikom preokretu u finišu prvenstva.Posle sedam sušnih utakmica i teških poraza, koji su od viđenog šampiona Rumunije napravili ekipu bez sutrašnjice, Kluž je slavio. U Transilvaniji je lako pao Gaz Metan – 2:0.Razlika u odnosu na Krajovu je ponovo samo jedan bod, a do kraja prvenstva ostalo je još tri kola.Moguće je da bi i večeras sve bilo drugačije da glavni arbitar meča nije pomilovao nervoznog domaćina. Igrao se 39. minut kada je jedan vazdušni duel u šesnestercu Gaz Metana okarakterisan kao penal. Bunili su se goste, ali nije vredelo. Siguran izvođač najstrože kazne bio je reprezentativac Rumunije Deak.

MALATIJA – BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 2,25), rezultat 0:1

Bešiktaš je trijumfom u Malatiji domaćina gurnuo u veliki problem. Rival Partizana iz kvalifikacija za Ligu Evrope ima 32 boda, koliko Rize i Kajzeri. Konja ima bod više. Samo dva od pomenuta četiri tima obezbediće opstanak u poslednja 180 minuta

KROTONE – PORDENONE (tip 1, kvota 1,65), rezultat 1:0

Jedan, ali mnogo vredan. Sigurno ste očekivali lakši posao nekadašnjeg člana Serija A. Međutim, i ovako vam je bila puna šaka brade. Gol Mine u 45. minutu doneo je još jedan dobitak vama.

PRECRTANO

VILJAREAL - SOSIJEDAD (tip 1, kvota 2,40), rezultat 1:2

Istina, Viljareal je suštinski i pre večerašnjeg meča izgubio šanse za Ligu šampiona jer mu je Sevilja bežala šest bodova i bilo mu je potrebno čudo u poslednja dva kola pa da zahvaljujući boljem međusobnom skoru uđe u Ligu šampiona. Žuta podmornica će morati da se zadovolji Ligom Evrope ako u poslednja dva kola odbrani taj plasman.A za vratom mu duva upravo večerašnji protivnik Real Sosijedad. Baskijski tim je na Madrigalu slavio zahvaljujući ubitačnim kornerima u drugom poluvremenu. Prvi je izveo Edegard sa leve strane, a egzekutor je bio Vilijan Žoze u 61. minutu. Drugi je izveo Ojarzabal sa suprotne strane u 75. minutu, a strelac je bio Dijego Ljorente. Sve što je domaćin uspeo je bilo da ublaži poraz golom Kazorle u finišu meča.

DENIZLI – TRABZON (tip 2, kvota 1,65), rezultat 2:1

Trabzon je bar na početku rutinski odrađivao posao, i verovatno se oblizivao slušajući rezultat iz Konje. Nigerijac Ekuban je u 14. minutu odradio ono što najbolje ume. Primio je dubinsku loptu i plasirao je pored golmana. Denizli nije imao veliki takmičarski motiv, ali je muški odradio posao u nastavku. Sve je počelom golom Sacka posle prekida na početku drugog poluvremena. Egal je dugo trajao, tas je prevagnuo na stranu domaćina. Sve je bilo gotovo kada je Estupijan dobio loptu iz dubine, i lako prevario Trabzonovog golmana. Zanimljivo je da je na početku drugog poluvremena ššansu u timu Denzlija dobio Evgeni Onazi, vezista koji se povezuje sa Crvenom zvezdom.

FROZINONE – JUVE STABIJA (tip1, kvota 1,55), rezultat 2:2

Već na početku bilo je jasno da vam zvezde neće biti naklonjene na ovom meču. Gosti su poveli već u trećem minutu, ali je odgovor Frozinonea bio brz. Igrao se 10. minut. Međutim, stalno je domaćin morao nešto da juri. Dva puta su gosti imali prednost. Drugi put je izjednačio domaćin u 75. minutu preko Dionizija. I to je bilo sve.

OKSFORD – VIKOMB (tip 1, kvota 2,30), rezultat 1:2

Ovde ste rizikovali i pogrešili. Vikomb se pokazao kao mnogo jači rival, nego što ste pomislili. Počev od devetog minuta kada su pogodili preko Stujarta. Ubrzo je Oksford izjednačio, ali bilo je ovo veče gostiju.

KONJA – BAŠAKŠEHIR (tip 2, kvota 2,05), rezultat 4:3

Konja nije mogla kvalitetom da parira Istanbulu. Ali domaći tim je igrao jednu od najvažnijih utakmica u ovoj sezoni. Opstanak je bio na talonu. I uspela je Konja da od odbrane Istanbula napravi kuću na promaji. Nije vredeo ni iskorišćeni penal Višće u trećem minutu. Krila Konja igrali su meč života. Probijali su odbranu Istanbula kada god su hteli. Kao u 20. minutu kada je Faruk Mija u 20. minutu sačekao povratnu loptu i doneo izjednačenje. Po istoj matrici još jednom je pogodio snažni napadač, a u prvom poluvremenu Sahiner je iskoristio dodavanje Hadžiahmetovića. Bilo je posle prvih 45 minuta velikih 3:1 za Konju.Međutim, bila je to samo najava ludog drugog poluvremena. Znali su igrači Istanbula da Trabzon vodi u tom trenutku i krenuli svim silama napred. Bilo im je potrebno samo sedam minuta da dođu do egala. Prvo je Demba Ba sjajno skočio u petercu, da bi Elija u 77. minutu doneo izjednačenje – 3:3.

MANČESTER J. - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,33), rezultat 2:2

Nije dobro počeo meč na Old Trafrodu za vas koji ste fiksirali keca. Golom Armstronga Sautempton je poveo, ali su brzo stvari došle na svoje mesto. Bilo je potrebno svega potrebno tri minuta Marsijalu i Rašfordu da iskreiraju veliki proekret. Mančester je mogao mnogo ranije da reši pitanje pobednika. I onda se desio šok. Obafemi je izjednačio u šestom minutu nadoknade.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.