Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 09:30

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Precrtaj Real, pa vidi šta ti je od tiketa ostalo

Pogledajte ko vam je 1. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

BENFIKA - RIO AVE (tip 1, kvota 1,40) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 2:0

Čini se da Sporting hita u Portugaliji ka titulu koju čeka 19 godina, ali bez obzira na to Benfika je bila pod imperativom pobede protiv Rio Avea, iako je daleko od samog vrha. Orlovi su uspeli da slave sa 2:0 (0:0) i da tako dođu do trijumfa kojim su ulepšali godišnjicu kluba koji je juče obeležio 117 godina postojanja. Ispoštovala je Benfika tradiciju i zabeležila osmi uzastopni trijumf protiv Rio Avea.

Opširnije OVDE.

KLUŽ - ARĐEŠ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 5:0

Delovao je Arđeš, nećemo reći zastrašujuće jer bi bilo preterano, ali nepobedivo u 2021. godini. Vezao je 11 utakmica bez poraza, sve dok nije došao da stadion Konstantin Radulesku da pokuša da uzme meru prvaku države. Umesto produžetka serija, klub iz Piteštija je na šampionskoj prugi naletieo na brzi voz boje trule višnje. Železničari su pokazali rivalu da tvrda igra možda može da porđe protiv FCSB-a, Univerzitatea Krajove, ali ne i u njihovom domu - 5:0

Opširnije OVDE.

VOLOS - OLIMPIJAKOS (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:2

Nije pirejski velikan delovao razgoropađeno, ali je na kraju ipak ispunio misiju protiv Volosa. Rano vođstvo gostiju poništio je Griljo u desetom minutu, a razloga za strepnju bilo je sve do 83. minuta kada je Jan MVila postigao pogodak za 1:2. Posle toga bilo je jasno da Olimpijakos neće ispustiti prednost.

EVERTON - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0

U prvom delu domaćin je izabranicima Ralfa Hazehitla dozvolio jedan jedini udarac ka golu i taj pokušaj nije išao u ovir. Nije ni Everton Bog zna koliko pretio. Samo je jednom uhvatio odbranu rivala na spavanju, a Rišarlison je potvrdio sjajnu formu i samopouzdanje koje ga krasi poslednjih nedelja. Sigurdson ga je poslužio, a Brazilac obišao Frejzera Forstera i poslao loptu u mrežu.

Opširnije OVDE.

MAKABI TEL-AVIV – MS AŠDOD (tip 1, kvota 1,50), rezultat 3:1

Nastavlja velikan iz Tel-Aviva poteru za prvoplasiranom Makabi Haifom koja mu beži dva boda. Pobeda protiv Ašdoda, sedma prvenstvena u nizu overena je tek u prvom mintu sudijske nadoknade. Do tada je bilo 2:1 i domaćin je morao da strahuje ali nakon pogotka Rikana mogli ste mirne duše da zaokružite keca.

VENECIJA - REĐANA (tip 1, kvota 1,67), rezultat 2:1

Preokret u gradu na vodi u vašu korist. Posle 20 minuta igre gosti su poveli, ali je rezultatski egal u prvom minutu nadoknade prvog dela vratio Aramu. Isti fudbaler je u 74. izrastao u potpunog heroja koji je doneo Veneciji jako bitna tri boda koja su je bar do sutra pogurala na drugu poziciju.

NAC BREDA – OS BV (tip 1, kvota 1,57), rezultat 3:0

Breda lako, Breda jako. Pet vezani trijumf za domaći sastav koji je u pomenutom periodu nastavio prosek od gotovo tri gola po utakmici. Prednost na pauzi bila je 2:0, hrabri Os je u narednih 45 minuta pokušao to da sustigne, ali nijedan od četiri udarca u okvir u drugom delu nije bio dovoljno precizan da unese malo neizvesnosti.

PRECRTANO

REAL MADRID - SOSIJEDAD (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Radost zbog gola trajala je kratko koliko i nada da bi moglo da dođe do potpunog preokreta. Čim je arbitar odvirao poslednji zvižduk na stadionu Alfredo Di Stefano, Zinedin Zidan pognuo je glavu, baš kao i većina njegovih igrača - ma koliko se činilo da su Madriđani večeras izvojevali bod protiv Real Sosijedada, tabela i praksa drukčije zbore: nije šampion osvojio bod, nego je izgubio dva. A u situaciji kad već zaostaje za liderom pet koraka, i kada taj lider ima utakmicu manje, te nas idućeg vikenda očekuje Madrilenjo na Vandi - sve je jasno. Veliki je ovo kiks Kraljevića.

Opširnije OVDE.

LEVEN – ANTVERPEN (tip 2, kvota 2,10), rezultat 2:0

Klub Briž je ubedljivo prvi, a Antverpen se večeras sapleo i ugrozio značajno drugu poziciju koju drži. Gostovao je ovaj tim u desetkovanom izdanju Levenu i nije se dobro proveo jer je domaćin na kraju slavio. Može se reći da je Leven odigrao vrlo habro, te da je uspeo da slomi protivnika već posle pola sata igre.

Opširnije OVDE.

VADI DEGLA - ZAMALEK (tip 2, kvota 1,57), rezultat 0:0

Zamalek vas je razočarao jer na gostovanju Vadi Degli nije uspeo da unovči 19 šuteva ka golu rivala od kojih je sedam lopti išlo u okvir gola. Treći put u poslednja četiri meča u svim takmičenjima Zamalek je odigrao bez golova, a drugi put zaredom međusobni duel sa Deglom okončan je najnepopularnijim rezultatom u fudbalu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.